Victoria University of Wellington

Yleistä tietoa

Victoria University of Wellingtonilla on yli sadan vuoden perinteet ja se on yliopistona laajalti arvostettu. Monitieteisen yliopiston tiedekunnista edustettuina ovat Faculty of Commerce and Administration, Faculty of Humanities and Social Sciences, Faculty of Law sekä Faculty of Science.

Wellington

Wellington on Uuden-Seelannin pääkaupunki ja maan poliittinen sekä kulttuurinen sydän. Kaupunki sijaitsee Pohjoissaaren eteläkärjessä, mikä antaa hyvät lähtökohdat matkoille maan molempiin osiin. Wellingtonissa on kaunis satama, ranta ja se on vihreiden vuorien ympäröimä. Asukkaita on puolisen miljoonaa. Wellingtonissa on kaikki suurkaupungin viihdykkeet, mutta pikkukaupunginomainen ystävällinen tunnelma ja turvallisuus. Yö- ja kahvilaelämä on rikasta ja erilaisia festivaaleja on ympäri vuoden paljon. Kuten kaikki Uuden-Seelannin kaupungit, Wellington on keskellä satumaisen kaunista luontoa.

Uusi-Seelanti on aktiivisen seikkailijan paratiisi, ja vaikka et olisikaan adrenaliini-addikti, tarjoaa niin Wellington kuin koko muukin maa huikeita maisemia vaelluksille ja kaikennäköiselle tekemiselle. Ota siis ilo irti opiskelijaelämästäsi Uudessa-Seelannissa ja kokeile uusia juttuja. Muista hyödyntää ISIC-kortin tarjoamat opiskelija-alennukset – opiskelijabudjetti kiittää! 

Kampusalue

Victorian University of Wellingtonilla on kaksi kampusta: yksi keskustassa ja toinen heti sen ulkopuolella. Yliopisto tarjoaa erinomaista palvelua opiskelijoilleen ja mahtavat mahdollisuudet vapaa-ajanaktiviteetteihin.

Asuminen

Kansainvälisille opiskelijoille löytyy monia erilaisia asumisvaihtoehtoja kampuksella. Halls of Residencessa asut omassa huoneessa ja jaat keittiön muiden opiskelijoiden kanssa. Asuminen maksaa 140 - 280 Uuden-Seelannin dollaria, riippuen siitä kuinka monta ruokailua siihen sisältyy. Yliopisto voi myös auttaa antamalla tietoa kampuksen ulkopuolella isäntäperheessä tai omassa kämpässä asumisesta.

Liikenne

Wellingtonissa on sujuva joukkoliikenne. Myös pyörällä ja kävellen on helppo liikkua.

Ilmasto

Wellington on aurinkoisempi kuin monet muut kaupungit Uudessa-Seelannissa. Kesäisin lämpötilat ovat 19 - 24 asteessa, nousten harvoin 30 asteeseen. Talvet ovat epävakainta aikaa, jolloin lämpöasteet vaihtelevat keskimäärin 10 ja 14 välillä. Veden- ja tuulenkestävästä takista ei todellakaan ole haittaa.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Victoria University of Wellington?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä