Victoria University of Wellington

Victoria University of Wellingtonin päärakennus
 

VUW - Victoria University of Wellington

Wellingtonissa sijaitseva Victoria University on mainion sijaintinsa ja arvostetun koulutustarjontansa takia erinomainen valinta. Opiskelijaelämään tuo lisää aktiviteetteja kaikki Uuden-Seelannin luonnonkohteet, jotka ovat heti kaupungin rajojen ulkopuolella.

Wellington

Wellington on Uuden-Seelannin viehättävä ja kansainvälinen pääkaupunki, jossa asuu noin puoli miljoonaa ihmistä. Wellington on Uuden-Seelannin politiikan, kulttuurin, taiteen ja viihde-elämän keskus. Rikkaan kulttuuritarjonnan lisäksi keskustassa voi nauttia lukuisten kahviloiden tai ostoskeskusten tarjonnasta sekä vilkkaasta yöelämästä. Opiskelijoiden iloksi uimarannat ja vehreät vuorenrinteet löytyvät aivan keskustan lähistöltä.

Wellington sijaitsee  Uuden-Seelannein Pohjoissaaren eteläkärjessä, käytännössä koko maan keskellä. Kätevän sijainnin vuoksi sieltä pääsee helposti tutustumaan niin Eteläsaaren kuin Pohjoissaarenkin upeisiin nähtävyyksiin.

Miksi Victoria University of Wellington?

VUW:llä on yli sadan vuoden perinteet ja se on yliopistona laajalti arvostettu. Monitieteisen yliopiston tiedekunnista edustettuina ovat

  • Faculty of Commerce and Administration
  • Faculty of Humanities and Social Science
  • Faculty of Law
  • Faculty of Science.

Victoria Universityn sijainti on yksinkertaisesti loistava. Wellingtonissa voi nauttia kaikista kaupunkielämän virikkeistä, mutta sieltä on myös helppo lähteä rentoutumaan puistoihin tai paikallisille hiekkarannoille. Kaikki Uuden-Seelannin upeimmat nähtävyydet ovat myös helposti tavoitettavissa. Ilmasto on välimerellisen leuto. Victoria University of Wellington jakautuu kahdelle keskustassa ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsevalle kampusalueelle.

Fakta

Opiskelijoita: n. 20 000
Kansainvälisiä opiskelijoita: n. 2 600
Yliopiston sivut

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Victoria University of Wellington?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä