University of Otago

Yleistä tietoa

University of Otago on Uuden-Seelannin vanhin yliopisto. Se perustettiin jo vuonna 1869. Yliopisto sijaitsee Dunedinin pienessä, mutta sitäkin elävämmässä opiskelijakaupungissa kauniilla Eteläsaarella.

Elämä Dunedinissä 

Dunedin on Uuden-Seelannin Eteläsaaren toiseksi suurin kaupunki ja sitä kutsutaan usein eteläisen pallonpuoliskon Edinburghiksi. Skottilainen kulttuuri onkin silminnähtävää tässä kauniissa satamakaupungissa ja sen hienoissa historiallisissa rakennuksissa. Dunedin on hyvä lähtöpiste niille, jotka haluavat vapaa-ajallaan tutkia Eteläsaarta. Suosittelemme varaamaan vaelluskierroksen, jotta mahtavaa luontoa pystyisi näkemään niin paljon kuin mahdollista.

Uusi-Seelanti on täynnä harrastus- ja aktiviteettimahdollisuuksia, joita ei kannata jättää välistä. Kokeile uusia lajeja, haasta itsesi seikkailuihin ja nauti opiskelijaelämästä monipuolisesti. Hyvä apu opiskelijan elämään on tietenkin opiskelijaystävälliset hinnat, joita kannattaa kysellä sieltä täältä. Uuden-Seelannin opiskelija-alennuksiin pääset käsiksi kansainvälisellä opiskelija-kortilla, ISIC-kortilla. 

Kampusalue

Yliopiston kaunis kampus sijaitsee keskellä Dunedinia. Yliopisto tarjoaa opiskelijoille korkeatasoista palvelua monialla eri alueilla. Liikuntamahdollisuuksia on runsaasti. Univeristy of Otagolla on yksi Uuden-Seelannin parhaimmista kirjastoista.

Useimmat opiskelijat asuvat opiskelijakodeissa lähellä kampusta, noin 15 minuutin kävelymatkan päässä. Yliopiston asumistoimisto voi auttaa sinua asunnon etsimisessä.

Liikenne

Joukkoliikenne toimii todella hyvin. Myös kulkeminen pyörällä ja kävellen on helppoa.

Ilmasto

Kaupungin keskilämpötila on tammikuussa noin 23 astetta ja heinäkuussa noin 10 astetta.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Otago?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä