University of Otago

Kevät kukkii kauniisti Otagon yliopistolla.
 

University of Otago

Kun etsit pienemmän opiskelijakaupungin tunnelmaa, valitse opiskelupaikaksi perinteikäs University of Otago. Dunedin on erinomainen opiskelijakaupunki, josta on lyhyt matka lautailemaan tai vaikka vaeltamaan Uuden-Seelannin Eteläsaaren parhaimpiin kohteisiin.

Dunedin

Dunedin on Uuden-Seelannin Eteläsaaren toiseksi suurin kaupunki, mutta silti verrattain pieni. Dunedinissa asuu 120 000 asukasta. Dunedin on kuitenkin todellinen opiskelijakaupunki, sillä suuri osa asukkaista on opiskelijoita.

Dunedinia kutsutaan eteläisen pallonpuoliskon Edinburghiksi. Skottilainen kulttuuri onkin silmiinpistävää tässä hienojen historiallisten rakennusten satamakapungissa. Sijainniltaan Dunedinista on erittäin helppoa tutustua Eteläsaaren hienoimpiin nähtävyyksiin. Sijainniltaan Dunedin on oiva yliopisto, silloin kun haluat yhdistää opintoihin laskettelua, lautailua, extreme-lajeja Queenstownissa tai vaellusta ja pyöräilyä upeissa Eteläsaaren kohteissa.

Miksi University of Otago?

University of Otago on Uuden-Seelannin vanhin yliopisto. Se perustettiin jo vuonna 1869. Kampuksella on paljon historiallisia rakennuksia, mutta tietenkin täysin modernit opiskelupuitteet. Yliopiston kampus on aivan keskustan tuntumassa, joten kaikki palvelut ovat käytettävissäsi.

University of Otago on pärjännyt erinomaisesti erilaisissa kansainvälisissä arvioinneissa. Varsinkin yliopiston terveydenhoito- ja kaupallisen alan opetuksen ja tutkimuksen taso on huippuluokkaa.

Yliopiston vahvimpia aloja ovat Psychology, Biological Sciences, Marine Science, Anthropology, History, Geology ja Law.

Maailman kauneimpia yliopistoja

University of Otago on valittu yhdeksi maailman kauneimmista yliopistoista vuonna 2013

Fakta

Opiskelijoita: n. 22 000
Kansainvälisiä opiskelijoita: n. 2 700
Yliopiston sivut: www.otago.ac.nz

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Otago?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä