University of Auckland

Opinnot University of Aucklandissa - Koulutusohjelmat University of Aucklandissa

Opinnot University of Aucklandissa

University of Aucklandin koulutusohjelmavalikoima on komean kattava. Valittavanasi on 8 tiedekuntaa ja pyöreästi 300 oppiainetta niin kandi- kuin maisteritasollakin. Yliopistolla on myös tarjota erityinen johtajuus-ohjelma sekä erilaisia mahdollisuuksia vapaaehtoistöihin, joiden kautta verkostoidut ja kehität itseäsi lähes huomaamatta.

Koulutusohjelmat ja kurssit University of Aucklandissa

Yliopiston 8 tiedekuntaa – Arts, Business and Economics, Creative Arts and Industries, Education, Engineering, Law, Medical and Health Sciences ja Science - pitävät sisällään yhteensä 30 kandiohjelmaa 120 alalta ja 130 maisteriohjelmaa 170 opintoalan piiristä. Kurssivalikoima on siis huikea, mutta älä anna sen häkellyttää. Vaihtoehtojen määrä ja monipuolisuus on hyvä asia, ja me autamme sinua matkan varrella. 

Näistä vaihtoehdoista löydät varmasti itseäsi innostavan opintokokonaisuuden!

Kansainväliset opiskelijat voivat hakea tutkinto-opiskelijoiksi joko kandi- tai maisteritasolle tai vaihtoehtoisesti vaihto-opiskelijoiksi joko lukukaudeksi tai kokonaiseksi lukuvuodeksi. 

Jos vaihtoehtojen määrä kauhistuttaa, tai kaipaat muutoin vain sparrausapua tulevien opintojesi suunnittelussa, ota yhteyttä, niin rajataan vaihtoehtojasi yhdessä.

Lukukaudet University of Aucklandissa

University of Aucklandin akateeminen vuosi on jaettu kahteen osaan:

  • Lukukausi 1: helmikuusta maalis-kesäkuuuhun 
  • Lukukausi 2: heinäkuusta marras-joulukuuhun

Riippumatta siitä oletko hakemassa vaihto- vai tutkinto-opiskelijaksi, suosittelemme että aloitat hakuprosessin heti vain kuin olet tehnyt hakupäätöksen. 

Koulutusohjelmat Univeristy of Aucklandissa

Alta olevasta valikosta näet University of Aucklandin tarjoamat opintoalat ja koulutusohjelmatarjonnan.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Auckland?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä