University of Auckland

Majoitus University of Aucklandissa - Kampuselämä University of Aucklandissa

Opiskelijamajoitus University of Aucklandissa

Missä asua, mistä aloittaa etsintä? Miten hoitaa käytännön järjestelyt ja paljonko asumisesta Aucklandissa pitää varautua maksamaan? Saat meiltä vastaukset kaikkiin näihin, ja muihinkin opintojen aikaiseen majoitukseesi liittyviin kysymyksiin, joten ei huolta. University of Aucklandilla on 6 kampusta ja useita asunto- ja asuntolavaihtoehtoja, joten löydät varmasti sen itsellesi sopivan opiskelijakodin!

Opiskelija-asunnot Aucklandissa 

University of Aucklandilla on laaja valikoima opiskelijamajoituksen vaihtoehtoja. Kaikki opiskelija-asunnot sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä kaupunkikampukselta. Sinulla on valittavanasi joko ns. täydenpalvelun asuntola, jossa pakettiin kuuluu huoneen lisäksi ruoat, tai sitten itsenäisemmän asumisen vaihtoehto, jossa pidät itse huolta syömisistäsi. Tavallisimmin eurooppalaiset opiskelijat suosivat ns. itsepalvelu-vaihtoehtoa. Yliopistolla on myös erikseen varattu asuntoja maisteritason opiskelijoille.

Yliopiston opiskelija-asuntoloiden lisäksi valittavanasi on tietenkin myös vuokraaminen yksityisiltä markkinoilta: vuokraa kokonaan oma kämppä, tai jaa isompi asunto uusien opiskelukavereidesi kanssa. Aucklandissa myös isäntäperhemajoitus on mahdollinen. 

Yliopistolla on oma neuvontapalvelu, joka auttaa kaikkia opiskelijoita opiskelijakodin löytämisessä kampusalueen lähettyviltä. Myös täysin itsenäisesti asunnon löytäminen on suhteellisen helppoa Aucklandissa. Muistathan kuitenkin, että valtaosa yksityisiltä markkinoilta vuokratussa asunnossa vuokrataan täysin tyhjinä, eli joudut itse hankkimaan huonekalut paikan päältä.

Ota yhteyttä, niin saat lisätietoa eri majoitusvaihtoehdoista ja saat selkeämmän kuvan, minkälainen asumisemuoto on se sinulle sopivin. 

Elämä University of Aucklandin kampuksella

University of Aucklandin kampuselämä on dynaamista ja mukaansa tempaavaa – jos vain niin haluat! Osallistu monipuoliseen opiskelijaelämään kampuksella liittymällä mitä erilaisimpiin klubeihin ja kerhoihin. Valittavana on lähes 200 vaihtoehtoa, joten jokaiselle löytyy jotakin. Erilaiset harrasteryhmät on loistava tapa tutustua uusiin ihmisiin ja kokeilla jotakin uutta, josta saatat innostua: melonta, valokuvaus, elokuvat, jooga, juoksu, historia, leijalautailu jne.

Olipa kiinnostuksesi sitten urheilussa, opiskelijapolitiikassa, mediavaikuttamisessa tai vaikkapa yliopistojournalismissa, niin löydät varmasti oman paikkasi ja tapasi nauttia kampuselämästä.

University of Aucklandin kampus

Harrastustoiminnan lisäksi hyödynnä ihmeessä myös yliopiston urapalveluita (Careers Centre services). Urapalveluiden pisteestä saat ammattitaitoista opastusta urasuunnitteluun, ansioluettelon laatimiseen ja työhaastatteluissa menestymiseen. University of Aucklandilla on myös erityinen Leadership-ohjelma, jonka puitteissa voit haastaa itsesi erilaisiin vapaaehtoistöihin, joiden myötä kartutat työkokemusta ja kehität itseäsi. 

Kaikilla University of Aucklandin 6 kampuksella on kahviloita, kauppoja, kirjastoja ja jotakuinkin kaikkea muutakin, mitä opiskelijana tarvitset. Keskuskampuksella on lisäksi terveyskeskus, päiväkoti ja liikuntakeskuksia.

Liikenne Aucklandissa

Auckland on helppo kaupunki liikkua kävellen ja pyöräillen. Myös julkinen liikenne toimii hyvin ja kattavasti, joten pääset liikkumaan kätevästi niin bussilla, junalla kuin lautallakin. Yliopistolla on myös omia pikkubusseja, jotka kulkevat opiskelijoiden iloksi eri kampuksien väliä.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Auckland?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä