University of Auckland

Hakeminen University of Aucklandiin

Hakeminen University of Aucklandiin

University of Aucklandissa onkäytössä jatkuvan haun periaate, mikä tarkoittaa, että opiskelijapaikat täytetään sitä mukaan, kun yliopisto saa hyviä hakemuksia. Jos siis olet kiinnostunut opiskelusta Aucklandissa, ota yhteyttä opintoneuvojiimme, niin saat tarvitsemasi kaavakkeet ja tiedot muista vaadittavista dokumenteista.

Kun olet tehnyt valintasi lähteä opiskelemaan Uuteen-Seelantiin ja University of Aucklandiin ja tiedät vielä, mitä haluat opiskella ja kuinka pitkän aikaa, olet jo pitkällä. Ota viimeistään tässä vaiheessa yhteyttä, niin neuvomme, kuinka saatat hakuprosessisi menestyksekkäästi loppuun asti. Ja vaikket olisikaan vielä ihan varma koulutusohjelmasta tai muista yksityiskohdista, laita ihmeessä meille päin viestiä, niin mietitään asiaa yhdessä. 

Sisäänpääsyvaatimukset

University of Aucklandin sisäänpääsyvaatimukset vaihtelevat tutkinto- ja koulutusohjelmakohtaisesti. Yliopisto ottaa arvioinnissaan huomioon sekä aiemman että nykyisen opintomenestyksen, käytyjen kurssien sisällön sekä myös mahdollisen alakohtaisen työkokemuksen.

Kielivaatimukset

Jokaisessa opinto-ohjelmassa on jonkinlaiset kielivaatimukset. Joissakin tapauksissa lukion päättötodistuksen A-englannin arvosana 8-10 tai YO-todistuksen pitkän englannin arvosana M-L riittävät osoitukseksi kielitaidosta. Jos aiemmat kieliopintosi eivät ole riittävät, joudut todistamaan kielitaitosi tason TOEFL- tai IELTS-testillä. Tarkista kielivaatimukset aina opintoneuvojiltamme.

Koska sisäänpääsyvaatimukset vaihtelevat huomattavasti eri opintoalojen ja koulutusohjlemien välillä, ota meihin yhteyttä kaikkiin sisäänpääsyvaatimuksiin liittyvissä kysymyksissä ja ehdottomasti ennen kuin luovutat hakuhaaveesi tai ilmottaudut (maksullisiin) kielitesteihin.

 

Olemme (KILROY) University of Aucklandin virallinen edustaja Suomessa, joten voit luottaa siihen, että saat meiltä aina oikean ja ajantasaisen tiedon sekä neuvot, jotka pohjautuvat henkilökohtaiseen kokemukseemme yliopiston kanssa sekä opiskelijoilta saamaamme palautteeseen.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Auckland?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä