University of Auckland

Opiskelu University of Aucklandissa
 

Opiskelu University of Aucklandissa

University of Auckland on Uuden-Seelannin isoin yliopisto. Yliopisto sijaitsee aivan Aucklandin kaupungin sydämessä ja kuitenkin lähellä satamaa ja luonnonkauniita maisemia. Kaupungin ulkopuolella, koko Pohjoissaaren mitalta, opiskelijaa odottaa todelliset luonto- ja aktiviteettiseikkailut, joihin heittäytyä opintojen lomassa.

Tältä sivulta löydät tiivistetysti tietoa opiskelusta Univeristy of Aucklandissa. Seuraavilta alasivuilta voit puolestaan lukea hieman tarkemmin yliopiston koulutusohjelmista, Aucklandista opiskelijakaupunkina, majoitusvaihtoehdoistasi sekä hakuprosessista

University of Aucklandin opiskelijana olet yksi yli 6,000 kansainvälisestä opiskelijasta, jotka edustavat yli 110 kansallisuutta. Niin opiskelijakunnan kuin opetushenkilökunnankin monikulttuurinen sekoitus tekee University of Aucklandin ilmapiiristä dynaamisen ja inspiroivan: luentosaleissa kuulet mielipiteitä ja näkökulmia erilaisista kulttuurisista ja sosiaalisista lähtökohdista ja kampusalueella kulttuurien kirjo näkyy, kuuluu ja tempaa sinut mukaasi. 

University of Aucklandissa pääset opiskelemaan yliopiston moderneissa tiloissa, nauttimaan maailmanluokan opetuksesta ja hyötymään erityistä uraneuvontaohjelmasta. 

Opiskelu University of Aucklandissa - Orientaatioviikko Aucklandissa on värikäs ja äänekäs
Kansainvälinen orientaatioviikko tutustuttaa sinut paikallisiin tapoihin ja kulttuuriin. 

10 hyvää syytä opiskella University of Aucklandissa

 1. University of Auckland on arvostettu yliopisto, joka sijaitsee komeissa maisemissa Uuden-Seelannin suurimman kaupungin sydämessä. 
 2. Yliopistolla on vakuttava valikoima korkealle arvostettuja koulutusohjelmia sekä tutkinto- että vaihto-opiskelijoiden tavoitettavissa. 
 3. Kokonaisvaltainen opiskelijaelämä: valikoimassa on satoja ja taas satoja kulttuuri-, ympäristö-, urheilu-, akatemia- ja harrasteklubeja, joista valitset juuri ne itseäsi kiinnostavat ajanviettotavat. 
 4. Yliopiston kaupunkikampus sijaitsee aivan kaupungin keskustassa, mikä takaa opiskelijoille täydelliset mahdollisuudet aktiiviseen ja monipuoliseen opiskelijaelämään myös opintojen parissa puurtamisen ulkopuolella. Kampus on vain 10 minuutin kävelymatkan päässä satamasta ja sen hulinasta. Myös pehmeät hiekkarannat, huimat vaellusmahdollisuudet tulivuorimaisemissa, maastopyöräilyreitit ja subtrooppiset saaret ovat vain muutaman hetken päässä.
 5. Opiskelijoiden, opettajien ja kaupungin diversiteetti. University of Aucklandissa saat todella globaalin kosketuksen omaan opintoalaasi.
 6. Laaja alumni-verkosto – University of Auckland keskittyy valmistamaan opiskelijoita menestykkäisiin työuriin ja osaksi kullekin hyödyllisiä verkostoja.
 7. University of Auckland on kansainvälisesti tunnustettu yliopisto, jolla on taskussaan useita vaikuttavia ranking-menestyksiä sekä arvostettuja tutkimusyksiköitä.
 8. Uusi-Seelanti on yksi maailman turvallisimmista kaupungeista opiskella ulkomailla.
 9. Yliopistolla on tarjota useita erilaisia tukipalveluita kasainvälisille opiskelijoille. Tämä tarkoittaa, että vaikka olet kaukana kotoota, sinusta pidetään huolta ja tunnet olosi kotaiseksi! 
 10. Kaiken kaikkiaan yliopistossa opiskelee yli 40,000 opiskelijaa, joten olet osa eloisaa ja jännittävää opiskelijayhteisöä. 

Opiskelu University of Aucklandissa - Auckland

Maine ja menestys - University of Auckland

University of Auckland on arvostettu ja korkealle rankattu yliopisto niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Sen henkilökunta on keskeinen menestystekijä ja syy, miksi University of Auckland on niin korkeatasoinen kuin onkin ja miksi sillä on maine Uuden-Seelannin johtavana tutkimusyliopistona. Sinulle opiskelijana tämä tarkoittaa ainutlaatuista mahdollisuutta oppia maan parhailta akateemikoilta.

 • University of Aucklandin kauppatieteellinen tiedekunta (Business School) on saanut Triple Crown -akkreditoinnin: AMBA, EQUIS ja AACSB. Ainoastaan 1% maailman yliopistoista on yltänyt samaiseen Triple Crown -akkreditointiin. 
 • QS World University Rankings sijoittaa University of Aucklandin maailman top 100 yliopiston joukkoon (vuonna 2015/2016 82.), mikä tekee siitä Uuden-Seelannin korkeimmalle rankatun yliopiston. 
 • University of Auckland on Uuden-Seelannin ainoa yliopisto, joka on arvostettu maailman top 200 yliopiston joukkoon Times Higher Education World Rankings of Universities toimesta (172. vuonna 2016).
 • University of Auckland on niin ikään Uuden-Seelannin korkeimmalle sijoitettu yliopisto Shanghai Jiao Tong Academic Ranking of World Universities -listauksessa (2015). 
 • University of Auckland on Uuden-Seelannin ainoa yliopisto kansainvälisessä, arvovaltaisessa Universitas 21 -yhteisössä, jonka muodostavat 25 tutkimusyliopistoa ympäri maailman. 

Mitä University of Aucklandissa voi opiskella? 

Laskuvarjohyppyjen, rugbyn ja muiden Uudelle-Seelannille ominaisten lajien oppien lisäksi University of Aucklandissa voit valita opintosi yli 30 kandiohjelmasta ja yli 125 oppiaineesta ja vastaavasti maisteritasolla valittavanasi on yli 100 tutkinto-ohjelmaa. 

Opintovaihtoehtosi University of Aucklandissa ovat:

 • 1–2 lukukautta vaihto-opiskelijana
 • Kandidaatin tutkinto
 • Maisterin tutkinto (joko luentoina tai tutkijana)
 • Erilaisia jatko-opintojen kokonaisuuksia: sertifikaattiohjelmat
 • PhD

Jos kaipaat apuja itsellesi sopivimman opiskeluvaihtoehdon rajaamiseen, ota yhteyttä opintoneuvojiimme, niin saat vinkkejä, joiden avulla valinta helpottuu varmasti!

Opiskelu University of Aucklandissa - Näissä maisemissa kelpaa opiskella


Mitä opiskelu University of Aucklandissa maksaa?

Mitä tulee lukukausimaksuihin kaikki on pitkälle riippuvaista opiskelemastasi alasta ja tasosta: eri koulutusohjelmilla on erisuuruinen hintalappu. Maksat lukukausimaksut suoraan yliopistolle etkä meille, mikä tarkoittaa, että lukukautesi, tai -vuotesi, hinta on sama haitpa sitten meidän kauttamme tai itsenäisesti.

Aucklandissa opiskelun hintaan vaikuttaa luonnollisesti myös valitsemasi asuinvaihtoehto ja muutoin kulutustottumuksesi. Opintoneuvojamme auttavat mielellään myös mahdollisissa budjettikysymyksissä: ota yhteyttä tarkkoihin lukukausihintoihin tai vaikka muutoin vain ulkomaan opintojen budjetointiin liittyvissä kysymyksissä.

Opintoneuvojamme ohjeistavat myös, kun kaipaat tietoa yleisestä hintatasosta Aucklandissa tai haluat tietää apuaraha- ja opintotukivaihtoehdoistasi. Varaa aika henkilökohtaiseen opintoneuvontaan, niin saat infoa kaiken edellämainitun lisäksi mm. opiskelijaviisumista, työmahdollisuuksitasi opintojen ohella ja opiskelijaelämästä.

Huomaathan, että opintoneuvonta on ilmaista eikä sido sinua yhtään mihinkään. 

Nippelitietoa University of Aucklandista

 • University of Aucklandin Māori-nimi on Te Whare Wānanga o Tāmaki Makaurau.
 • Philippa Boyens, Lord of the Rings -sarjan ja King Kongin elokuvakäsikirjoittaja, on yksi University of Aucklandin kuuluisista alumneista. Yliopistosta on valmistunut myös monia diplomaatteja sekä olympiaurheilijoita. 
 • Yliopisto perustettiin nimellä University of Zealand vuonna 1883, jolloin se toimi vanhan oikeustalon ja vankilan tiloissa. Nimi vaihdettiin vuonna 1961, jolloin nykymuotoinen University of Auckland sai alkunsa.  
 • Yliopistossa on n. 41,000 opiskelijaa, joista jotakuinkin 6,000 tulee Uuden-Seelannin ulkopuolelta. 
 • University of AUcklandin opiskelijana sinulla on yli 200 klubia ja yhteisöä, jotka pitävät sinut toimintatarjonnallaan kiireisinä opintojesi ohella. 
 • Lisää yliopistoinfoa saat Univeristy of Aucklandin sivuilta ja facebook-sivulta.

Opiskelu University of Aucklandissa - Tapaa uusia ihmisiä & muodosta elinikäisiä ystävyyksiä

Miten KILROY voi auttaa?

Tarjoamme ilmaista opintoneuvontaa, joten miksi et käyttäisi sitä hyväksesi! Saat kaiken travitsemasi infon opintoneuvojiltamme niin sopivan opinto-ohjelman valintaan, opintojen rahoitukseen sekä käytännön hakuprosessiin. Meillä on oma yhteyshenkilö Univeristy of Aucklandissa, mikä takaa sinulle opiskelijana varmasti oikean ja ajantaisen tiedon sekä nopean vastauksen siinäkin tapauksessa, jos eteen tulee jotakin sellaista, johon emme osaa suorilta käsin vastata.

Tule käymään, soita tai laita sähköpostia, koskipa kysymyksesi sitten yliopistoa itseään, sen tarjoamia asuntolavaihtoehtoja, lentolippuja Uuteen-Seelantiin, opiskelijaviisumia, hakuprosessia tai mitä tahansa opiskeluun University of Aucklandissa liittyen. Kuulumisiin!

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of Auckland?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä