Auckland University of Technology

Yleistä tietoa

AUT on kansainvälisesti tunnettu sekä kilpailukykyinen oppilaitos. Uudessa-Seelannissa AUT:n opiskelijoiden työllistyminen opintojen jälkeen on erittäin hyvä. Yliopiston palvelut ovat huippuluokkaa.

Asuminen ja eläminen Aucklandissa

Auckland, Uuden-Seelannin suurin kaupunki, sijaitsee lähellä Pohjoissaaren pohjoista huippua. Auckland tarjoaa kaikkea mitä sykkivältä suurkaupungilta voi odottaa: yökerhoja, ravintoloita, kauppoja ja paljon muuta.

30 minuutin ajomatkan päässä kaupungista voit kokea Uuden-Seelannin eksoottisen luonnon. Vuorten lumipeitteiset huiput odottavat laskettelijoita, ja päivän skimbaamisen jälkeen voit makoilla rauhassa rannoilla. Muistathan, että mitä erinäisimpiin harrastuksiin, illanviettoihin ja tekemisiin, voit saada opiskelija-alennusta ISIC-kortillasi. Jos sinulla ei siis vielä ole omaa kansanivälistä opiskelijakorttia, niin hanki se nyt ja venytä sitten opiskelijabudjettiasi kotiin päin Uuden-Seelannin opiskelija-alennuksilla.

Useimmat opiskelijat asuvat opiskelijamajoituksessa lähellä kampusta. Yliopiston asumistoimisto voi auttaa sinua asunnon etsimisessä. 

Kampusalue

AUT:n pääkampus City sijaitsee aivan Aucklandin sydämessä. Muut kampukset ovat myös hyvien kulkuyhteyksien päässä. Kampukset tarjoavat palveluita monipuolisesti, kirjastosta useisiin eri liikuntamahdollisuuksiin.

Liikenne

Aucklandin joukkoliikenteeseen kuuluvat bussit, junat ja lautat. Näillä pääsee kätevästi liikkumaan ympäriinsä.

Ilmasto

Aucklandin ilmasto on merellinen. Lämpimimmät kuukaudet ovat tammi- ja helmikuu, jolloin lämpötila on keskimäärin 23 astetta. Viilein kuukausi on heinäkuu, jolloin lämpötila tippuu 10 asteen paikkeille.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Auckland University of Technology?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä