Uusi-Seelanti

Uuden-Seelannin opiskelumaisemat ovat varsin houkuttelevat - AUckland
 

Opiskelu Uudessa-Seelannissa

Uusi-Seelannin suurkaupunkien monipuolinen kulttuuritarjonta ja vilkas yöelämä sekä korkeatasoiset yliopistot houkuttelevat opiskelijoita elämänsä seikkailuun. Uuden-Seelannin arvoituksellinen luonto tarjoaa tekemistä ja koettavaa ulkoilmasta nauttiville. Kaiken kaikkiaan Uusi-Seelanti on kilpailukykyinen vaihtoehto englanninkielisiä opintoja etsivälle.

Miksi opiskella Uudessa-Seelannissa?

Uusi-Seelanti pärjää hyvin ja varteenotettavasti kilpailussa muihin englanninkielisiin opiskelumaihin verrattuna. Uudessa-Seelannissa pääset osaltasi nauttimaan korkeatasoisesta koulutustarjonnasta, joka on monilla aloilla edelläkävijä maailmanlaajuisessa vertailussa. 

Muun muassa tietokoneteknologia, lääketieteellinen tutkimus ja sosiaalipolitiikka ovat aloja, joissa Uuden-Seelannin akateeminen maailma nauttii kansainvälistä arvostusta. Kaiken kaikkiaan maan monitieteellisillä yhteistyöyliopistoilla on kaikilla pitkät perinteet ja ne ovat kansainvälisesti arvostettuja niin tutkijayhteisöissä kuin työnantajapuolellakin. 

Opiskelu Uudessa-Seelannissa - Tasmania
Opiskelu Uudessa-Seelannissa mahdollistaa monenmoiset seikkailut!

Uuden-Seelannin neljästä miljoonasta asukkaasta suurin osa on alkuperältään eurooppalaisia. Asukkaista 15 prosenttia edustaa alkuperäisväestöä, maoreita, joiden kulttuuri on läsnä kaikkialla yhteiskunnassa. Kiwit, eli uusiseelantilaiset, ovat ystävällistä kansaa ja ulkomaalaiset opiskelijat toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi.

Lisäksi maan kiehtova kulttuuri, historia ja moninpaikoin suorastaan uskomaton luonto tekevät siitä huippuvaihtoehdon opiskelujen aikaiseksi asuinpaikaksi. Asuin- ja elinkustannukset ovat noin 15–30 prosenttia Suomea alhaisemmat, mikä luonnollisesti on hyvä uutinen opiskelijabudjetille.

Missä opiskella Uudessa-Seelannissa?

Opiskelijaelämä Uudessa-Seelannissa

Uusi-Seelanti sijaitsee jotakuinkin puolivälissä päiväntasaajalta Etelämantereelle, jossa sen asukkaat elävät elämäänsä kaukana muusta maailmasta. Pohjoissaarella vallitsee välimerellinen ilmasto, kun taas Eteläsaarella on jokseenkin viileämpää.

Opiskelu Uudessa-Seelannissa - Wellington
Wellington on opiskelijaystävällinen kaupunki, joka toimii kätevänä porttina Pohjois- ja Eteläsaaren välillä.

Ilmasto vaikuttaa myös harrastusmahdollisuuksiin, joita paikalliset vaalivat ja hyödyntävät ahkeraan. Näe yliopistorakennuksien lisäksi korkeita vuorenhuippuja, suuria vehreitä metsäalueita, kuumina höyryäviä lähteitä, vesiputouksia ja hiekkarantoja, tulivuoria ja jäätiköitä. Erilaisiin harrastuksiin, illanviettoihin ja käytännön hankintoihin saat apuja ISIC-kortin opiskelija-alennuksista

Liity siis joukkoon ja testaa uusia lajeja ja heittäydy mukaan seikkailuihin – opiskelijaelämä Uudessa-Seelannissa on ainutlaatuista ja aivan omaa luokkaansa!

Uuden-Seelannin kaupungeissa on turvallista. Dunedinissa bongaat skotlantilaisia vaikutteita katuvusta ja Auckland ja Wellington ovat puolestaan moderneja kaupunkeja, joiden kulttuuritarjonta on verraton. Kansainvälinen Wellington on maan politiikan ja viihteen keskus. Mukavien katukahviloiden ohella uimarannat ja vehreät vuorenrinteet ovat lähellä. Sijaintinsa vuoksi Wellingtonista pääsee kätevästi kiertämään Uuden-Seelannin Pohjois- ja Eteläsaarta. Bussipassilla kiertää maata helposti ja edullisesti.


Opiskelu Uudessa-Seelannissa tarjoaa kansainvälisille opiskelijoille lähes loputtomasti mahdollisuuksia niin yliopistoissa kuin luonnossakin!

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Uusi-Seelanti?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä