Curtin Singapore

Opiskelu Singaporessa

Curtin Singaporen kampus sijaitsee heti Singaporen liike-elämän keskuksen läheisyydessä. Singapore on yksi Aasian suurimmista kaupallisista keskuksista. Singapore on trooppinen kaupunki, joka tunnetaan turvallisena maana ja yhtenä maailman parhaimmista paikoista asua.

Singapore

Curtin Singaporen opiskelijat eivät saa pelkästään ensiluokkaista opetusta koulun penkillä, vaan saavat nauttia upeasta kulttuurillisesta kokemuksesta yliopiston ulkopuolella. Singapore on todellinen kulttuurien sulatusuuni. Maan kaupallinen ja hallinnollinen kieli on englanti, jota puhutaan laajalti kaikkialla.

Jos mikään sana kiteyttää Singaporen olemuksen, on se uniikki. Dynaaminen kaupunki on rikas sekoitus kulttuuria ja kontrasteja. Singapore on harmoninen sekoitus kulttuureja, ruokaperintöjä, taidetta ja arkkitehtuuria. Purskahdellen hädin tuskin peiteltyä energiaa, tämä Kaakkois-Aasian pieni dynamo on yhdistää idän ja lännen parhaimmat puolet omaksi kokonaisuudekseen. Entinen brittien satama ja siirtomaa on kaivertanut itselleen oman uniikin paikkansa maailmassa vain kahden vuosisadan aikana.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Curtin Singapore?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä