Curtin Singapore

Opiskelijaelämää Curtin Singaporessa

Curtin Singaporen kampus sijaitsee vain 10 minuutin päässä Singaporen kaupallisesta keskuksesta ja jättimäisistä ostoskeskuksista. Singaporen julkinen liikenne toimii moitteettomasti ja kuljettaa opiskelijat opinahjoihinsa, ja kaikkialle muuallekin, sveitsiläisen kellon tarkkuudella.

Ideaali opinahjo ei olisi täydellinen ilman laadukkaita opetustiloja. Curtin Singaporen opiskelijoilla on käytettävissään erityisesti tälle kampukselle kehitetyt viimeistä huutoa olevat audiovisuaaliset viestintävälineet, tietokoneluokat ja totta kai kaikkialla kampuksella toimiva Wi-Fi. Opiskelijoiden loikoilutila, kirjasto, kuntosali, urheilukenttä ja kahvila ovat myös kaikkien käytettävissä.

Uuteen maahan muuttaminen voi aiheuttaa stressiä, ja Curtin Singapore auttaa opiskelijoita kotiutumaan uuteen ympäristöönsä kaikin mahdollisin tavoin. Yliopisto auttaa myös majoituksen hankkimisessa. Curtin Singaporella on lista hyväksi havaituista välittäjistä, jotka tarjoavat luotettavaa palvelua ja asuntoja kampuksen lähettyviltä. Majoitusvaihtoehtoja ovat jaetut asunnot, hostellit ja kotimajoitukset.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Curtin Singapore?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä