Singapore

Singapore kutsuu opiskelijoita!
 

Opiskelu Singaporessa

Asu ja opiskele yhdessä maailman kansainvälisimmistä ja värikkäimmistä kaupungeista. Koe vivahteikas kaupunkikulttuuri, upeat ostosmahdollisuudet ja miellyttävä ilmasto. Samalla hankit kansainvälisesti arvostetun koulutuksen ja verkostoidut kansainvälisten opiskelijoiden kanssa.

Ihanan sekava Singapore!

Jos mikään sana kiteyttää Singaporen olemuksen, on se uniikki. Singapore nostalgia ja huipputeknologia elävät rinta rinnan. Kaupunkikuvassa vaihtelevat lasiseinäiset pilvenpiirtäjät, siirtomaa-aikainen arkkitehtuuri ja koristeelliset temppelit. Kaupunkikierroksellasi kuuman kostea ulkoilma ja kilometrien mittaisten ostoskeskuksien viileä ilmastointi vuorottelevat tasaiseen tahtiin. Myöskään paikallinen ruoka- ja taidekulttuuri ei solahda yhteen selkeärajaiseen lokeroon, sillä Singaporessa paikallinen on varsin laaja käsitys.

Opiskelu Singpaoressa

Monipuolisuuden taustalla on Singaporen lähes neljän miljoonan asukin monimuotisuus. Pitkälle yli 70% ihmisistä on kiinalaista syntyperää, noin 15% on malaijeja, hieman alle 10% intialaisia ja eurooppalaisia juuria edustaa yksi prosentti populaatiosta. Tämä dynaaminen kaupunki on rikas sekoitus eri kulttuureja, ja juuri se tekee Singaporesta niin mielenkiintoisen.

Kauppasataman ympärille kasvanut kaupunki on houkutellut aina ihmisiä eri etnisistä taustoista paremman elämän toivossa. Jokainen Singaporeen muuttanut ryhmä on onnistunut säilyttämään oman kulttuuri-identiteettinsä samalla kun ryhmistä on tullut varsin luontevasti osa singaporelaista yhteisöä.

Värikäs etninen tausta tarkoittaa myös monipuolista uskonto-valikoimaa: kaupunkisiluetissa näkyvät niin moskeijojen minareetit, goottilaisten katedraalien tornien huiput, hindutemppelien mutkikkaat figuriinit ja kiinalaisten temppelien selkeästi erottuva arkkitehtuuri. 

Lähde opiskelemaan monikulttuuriseen Singaporeen

Singapore, brittien vanha, keskeinen kauppasatama ja siirtomaa, on luonut itsensä uudestaan ja ottanut paikkansa maailmassa niin kulttuurin, taiteiden, kaupan kuin taloudenkin kentillä. Tämä kaikki yhdessä tekee Singaporesta loistavan opiskelijakaupungin – kaupungin, jossa tapaat tulevaisuuden vaikuttajia ja takaat itsellesi loistavan mahdollisuuden opiskella tiesi mukaan tähän vaikuttajien joukkoon!

Miksi opiskella Singaporessa?

Singapore tunnetaan maailmalla sen hyväksyvästä asenteesta eri kulttuureja ja uskontoja kohtaan. Kaikkien muiden lisäksi Singaporessa asuu yli 90 000 expattia, jotka tuovat oman lisänsä paikalliseen työelämään ja kaupungin värikkyyteen. Sinulle opiskelijana tämä tarkoittaa tervetullutta oloa. Löydät varmasti ympäriltäsi ihmisiä, jotka osaavat opastaa uuden elämän alkuun vieraassa kaupungissa.  

Singaporessa opiskelu - Tutustu paikalliseen ruokakulttuuriin

Singapore on keskeinen globaalin talouden keskus. Osakekauppa, telakka- ja logistiikkateollisuus, taidepiirit ja muotimaailma ovat niin ikään keskittyneet Singaporeen, mikä tekee kaupungista ideaalin monen alan opiskelijoille: näe omin silmin oman alasi vaikutukset ihmisten arjessa ja ota vaikutteita ammattilaisilta. 

Singaporessa on myös vuoden ympäri suomalaisittain kesä. Trooppinen ilmasto tarkoittaa 30 °C keskilämpötila päivisin. Kaksi kertaa vuodessa Singaporeen saapuvat monsuunisateet tuovat kaupunkiin sateita, mutta silloinkin lämpötilat pysyvät selkeästi hellelukemissa. Mitä vielä odotat – Singapore odottaa!

Missä voin opiskella Singaporessa?

Edustamme tällä hetkellä yhtä yliopistoa Singaporessa:

Opiskelijaelämä Singaporessa

Singapore on harmoninen sekoitus, noh, hieman kaikkea ja kaupunki tarjoaa seikkailunhaluisille shokkeja joka aistille. Uppoudu taidepläjäyksien kiehtovaan maailmaan, hämmästele arkkitehtuuria, maistele eri ruokalajeja, opiskele uskontoja ja vietä aikaa puistoissa, kahviloissa ja kaupunkiaukioilla – aivan kuten paikallisetkin. 

Opiskele ja seikkaile Singaporessa

Singaporessa on neljä virallista kieltä: englanti, malaiji, mandariinikiina ja tamili. Englanti on liike-elämän ja virallisen hallinnon kieli ja sitä puhutaan lähestulkoon kaikkialla. Melkein kaikki singaporelaiset ovat kaksikielisiä, puhuen englantia ja omaa toista äidinkieltään, joten pärjäät hyvin englannilla myös luentosalien ulkopuolella.

Monikulttuurisessa Singaporessa eläminen opettaa sinulle käytännön tasolla eri kulttuureista, uskonnoista ja tavoista. Parannat kielitaitoasi kuin huomaamatta ja samalla omaksut kulttuurisia nyansseja, joita ei voi oppia kirjoja lukemalla. Opiskelijaelämä Singaporessa pitää sisällään paljon aktiviteetteja, mutta on samalla todellinen oppimiskokemus. 

 

Opiskelijaelämä Singaporessa odottaa!

 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Singapore?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä