Tsinghua University

Apply to Singhua University

Hakeminen Tsinghua Universityyn

Jos opiskelu Tsinghua Universityssä houkuttelee, aloita hakuprosessi mahdollisimman pian. Opintoneuvojamme auttavat haun kaikissa vaiheissa, joten ota rohkeasti yhteyttä ja kysy, kuinka aloittaa elämäsi vaihto Kiinassa!

Pääsyvaatimukset Tsinghua Universityyn

Voit hakea kauttamme Tsinghuaan vaihto-opiskelijaksi lukukaudeksi tai kahdeksi. Olet hakukelpoinen, jos olet kirjoilla Suomessa yliopistossa tai ammattikorkeakoulussa ja olet suorittanut jo vähintään vuoden verran opintojasi. Tsinghua Universityn valintakomitea vaatii hyviä arvosanoja aiemmista opinnoistasi, jotta voit tulla valituksi vaihto-opiskelijaksi. 

Kielivaatimukset

Opiskelet Tsinghuassa englanniksi, joten luonnollisesti hyvä englannin kielen taito tulee tarpeeseen. Kielivaatimukset takaavat, että pystyt seuraamaan opetusta ja osallistumaan keskusteluihin vaadittavalla tasolla. 

Tsinghuassa kielivaatimukset vaihtelevat hieman alakohtaisesti. Joillekin aloille todistukseksi kielitaidosta riittää hyvä arvosana lukion päättötodistuksessa, toisiin pyrkiessäsi taas joudut todentamaan kielitaitosi standardoidulla testillä. Ennen kuin ilmottaudut maksullisiin kielitesteihin, tarkista opintoalakohtaiset pääsyvaatimukset opintoneuvojiltamme.

Miten hakea Tsinghua Universityyn?

Saat meiltä kaikki tarvittavat tiedot ja kaavakkeet: opintoalakohtaiset hakuajat, ohjeet hakukaavakkeiden täyttöön, tarvittavat liitteet ja todistukset. Huomaathan, että hakeminen meidän kautta ei vaikuta lukukausimaksuihisi mitenkään: haitpa sitten suoraan yliopiston omia kanavia pitkin tai meidän avustuksella, maksat lukukausimaksut aina suoraan yliopistolle aivan kuten kaikki muutkin opiskelijat. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Tsinghua University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä