Fudan University

Yleistä tietoa

Contemporary China Studies -ohjelma tarjoaa ainutkertaisen mahdollisuuden oppia ja kokea nykyajan Kiina ja Shanghai lukukauden kestävän vaihto-ohjelman aikana. Ohjelma sisältää kursseja nykyajan kulttuurista, historiasta, politiikasta, taloudesta, markkinoinnista ja yhteiskunnasta, sekä retkiä/vierailuja ja työharjoittelun.

Kaupunki

Kun saavut Shanghaihin, saavut supermoderniin, jopa futuristiseen ISOON kaupunkiin, jolla on toisetkin kasvot: vanhaa perinnettä kunnioittava kiinalainen kulttuuri. Näe molemmat kaupunginosat Pudong ja Puxi. Tämä idän Pariisi on Kiinan länsimaisin kaupunki.

Liikenne

Shanghaissa on hyvin toimiva metroverkosto ja metrolla pääseekin kätevästi liikkumaan ympäri kaupunkia. Lähin metroasema sijaitsee noin 20 minuutin kävelymatkan päässä Fudan Universityn kampukselta sekä noin 30 minuutin kävelymatkan päässä Tohee International Student Villagesta. Myös busseilla pääsee liikkumaan kätevästi. Jotkut opiskelijat päätyvät myös hankkimaan pyörän, joka on suosittu kulkuväline Kiinassa.

Asuminen

CCSP:n opiskelijat majoittuvat Fudan Universityn kampuksen vieressä sijaitsevassa Tohee International Student Villagessa. Asuntolassa majoittuu suuri määrä kansainvälisiä opiskelijoita eri maista ja uskontoryhmistä. Tohee asunnossa on tyypillisesti 2-3 makuuhuonetta, 1-2 kylpyhuonetta, olohuone, keittiö, parveke, ilmainen langaton Internet, TV, pesukone sekä jääkaappi. Kaikki makuuhuoneet ovat yhdelle hengelle ja ne on jaettu eri hintaryhmiin riippuen huoneen koosta ja sijainnista.

Majoitus Tohee International Students Villagessa maksaa noin 8 500 - 12 500 CNY / lukukausi (~ 1 150 - 1 700 eur/lukukausi, 05/2016) riippuen valitusta ohjelman kestosta (16-20 viikkoa) sekä huonetyypistä. Vuokrasopimuksen yhteydessä peritään noin 2 000 CNY:n suuruinen vuokratakuu, joka palautetaan kun vuokrasopimus loppuu. Asuntolan hintaan ei sisälly vesi-, kaasu- ja sähkömaksuja.

Muut tilat ja palvelut

CCSP:n opiskelijoilla on samat oikeudet käyttää yliopiston tiloja ja palveluita kuin kaikilla muillakin Fudanin opiskelijoilla. Tietokone ja internet ovat saatavilla ympäri kampusta. Myös Fudanin tietokoneluokat, kirjasto ja urheilutilat ovat käytettävissäsi.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Fudan University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä