Kiina

Opiskelu Kiinassa vie sinut unohtumattomiin seikkailuihin
 

Opiskelu Kiinassa

Kiinan kasvava talous, ulkomaalaisille haastava yritysympäristö ja kiehtova kieli tekevät kiinalaisista yliopistoista houkuttelevia vaihtoehtoja tulevaisuuttaan suunnitteleville nuorille ympäri maailman. Lähde opiskelemaan Kiinaan ja tutustu samalla vilkkaisiin kaupunkeihin ja seesteisiin maaseutukyliin.

Kiehtova Kiina

Kiina on mielenkiintoinen sekoitus itää ja länttä, uutta ja vanhaa, traditioita ja innovaatioita. Astu absurdeihin katukuviin, joissa luksusbrändit ja katuruoka elävät rinnakkain. Vaikutu arkkitehtuurista, uskontojen moninaisuudesta, elämän hektisyydestä, tolkuttoman pitkistä hiekkarannoista ja upeista vaellusreiteistä. 

Valmistaudu kohtaamaan valtavia ihmismassoja sekä värien, äänien ja niin tuoksujen kuin hajujenkin häkellyttävää kaaosta. Koko Kiinassa on jotakuinkin 1,3 miljardia ihmistä ja heistä 20 miljoonaan pitää Shanghaita kotinaan ja toiset 20 Pekingiä. Iso maa ja iso asukasluku voi tuntua alkuun huimaavalta, mutta isoon maahan mahtuu paljon seikkailuja ja mahdollisuuksia – myös sinulle!

Opiskelu Kiinassa - Lähde toteuttamaan unelmasi

Kiinan vertaansa vailla oleva historia on mielenkiintoinen ja osin mystinenkin. Samaan aikaan nykyinen moderni Kiina, joka esittäytyy ulkomaailmalle juuri isoissa miljoonakaupungeissa, on yhtä lailla ainutlaatuinen ja monilla mittareilla maailman huippua. Epäkohtiakin toki löytyy, mutta parhaan käsityksen tästä kaikesta, kauneudesta, kehityksestä ja kehittymättömyydestä, saat paikan päällä.

Lähde siis ja tutustu niin historialliseen kuin moderniinkin Kiinaan. Lähde ja näe omin silmin muinaisaarteita, kävele pitkin Kiinan muuria ja vilkkaita ostoskatuja. Lähde ja vaikutu.

Opiskelujen ohella Kiinassa kannattaa myös reissata - Kiinanmuuri

Miksi opiskella Kiinassa?

Kiinassa sinulla on mahdollisuus opiskella kansainvälisessä ympäristössä englanniksi. Arvostetuissa yliopistoissa on opiskelijoita ympäri maailman, mikä tekee oppimisympäristöstä aktivoivan ja monitahoisen. Lisäksi yliopistot korostavat voimakkaasti kansainvälistymistä, mikä näkyy kurssivalikoimissa.

Kansainvälisyyden lisäksi Kiinassa arvostetaan myös käytännönläheisyyttä ja yrittäjyyttä. Kaikissa edustamissamme yliopistoissa panostetaan harjoittelujaksoihin ja tehdään yhteistyötä yksityisten yritysten kanssa. Opiskelijana pääset heti testaamaan osaamistasi ja oppimaasi käytännössä. Samalla saat arvokasta kokemusta kiinalaisesta työkulttuurista. Tiesithän, että meidän kautta voit lähteä myös työharjoitteluun Kiinaan.

Opiskelu Kiinassa vie sinut huikeisiin maisemiin - Taivaallinen järvi, Urumqi Xinjiang

Sen lisäksi että Kiinassa vietetty aika antaa sinulle elinikäisiä muistoja ja opettaa, miltä aito kiinalainen ruoka oikein maistuu, saat rahanarvoisia oppeja. Kiina on globaalissa mittakaavassa vaikuttava poliittinen ja taloudellinen tekijä, ja alueen ja kulttuurin omakohtaisesta tuntemuksesta on sinulle varmasti hyötyä tulevaisuuden työmarkkinoilla. 

Kiina on omanlaisensa markkina-alue, jossa päätee omat lait ja toimintatavat. Tämän tunteminen sisältäpäin ja kiinan kielen oppiminen ovat ehdottomia valtteja, jotka erottavat sinut massasta tulevien työnantajiesi silmissä. 

Missä voin opiskella Kiinassa?

Meidän kautta voit hakea kahdessa yliopistokaupungissa Kiinassa:

Opiskelu Kiinassa - Valmistaudu ihmismassoihinOpiskelijaelämä Kiinassa

Opiskelijaelämä Kiinassa on intensiivistä, vaativaa ja erittäin antoisaa. Paikalliset panostavat opiskeluun ja menestymisen tavoittelu otetaan tosissaan. Teemme yhteistyötä korkeatasoisten yliopistojen kanssa, joten kurssivaatimukset ovat korkeat kansainvälisillekin opiskelijoille. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että opiskelijaelämä Kiinassa olisi pelkkää paahtamista, ja toki opintoalojen ja tutkintojen välillä on eroja. Kiinassa opiskellaan ahkerasti, mutta samalla se tarkoittaa, että myös juhlintaan panostetaan – täytyyhän sitä jotenkin tuulettautua!

Itse opiskelun lisäksi opiskelijaelämään kuuluu olennaisesti myös erilaiset aktiviteetit ja hauskanpito. Yliopistoilla on lähes loputtomasti erilaisia harrasteryhmiä: olipa kiinnostuksesi sitten eri urheilulajeissa, kuvataiteessa, elokuvissa, kirjallisuudessa, politiikassa, historiassa tai oikeastaan ihan missä vain, niin löydät varmasti sopivan klubin tai kerhon vapaa-ajan viettoon. Erilaiset aktiviteetit ovat myös loistava tapa tutustua uusiin opiskelukavereihisi. 

Opiskelujen ohessa kannattaa kokeilla taichita

Kiinassa kampukset ovat valtavia ja usein yliopistoalueet ovat suurempia kuin moni suomalainen kaupunki. Kampusalueella eläminen on helppoa ja edullista: kaikki tarvitsemasi on lähellä ja hintataso on alhainen. Kampuksilla on kaikki mahdollinen kaupoista temppeleihin, ravintoloista pesuloihin ja kirjastoista baareihin. 

Opiskelijaviisumi Kiinaan

Kiinaan lähtevät suomalaiset opiskelijat tarvitsevat opiskelijaviisumin. Viisumiasiat voivat tuntua monimutkaisilta, mutta loppupeleissä kyse on vain oikeiden papereiden täyttämisestä ja toimittamisesta oikeaan paikkaan oikeana aikana. Älä siis turhaan stressaa viisumista – ota yhteyttä ja kysy apua. 

 

Investoi tulevaisuuteesi. Toteuta haaveesi. Lähde opiskelemaan Kiinaan! 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Kiina?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä