Trent University

 

Trent University

Trent University Kanadan Peterboroughissa on ihanteellinen yliopisto sinulle, joka haluat opiskella kansainvälisessä ympäristössä luonnonhelmassa. Erikoistumismahdollisuudet ovat hyvät ja elinkustannukset halvempia kuin Suomessa.

Trent University

Trent University sijaitsee Peterboroughissa, Kanadassa. Trent on yksi Kanadan arvostetuimpia ja johtavimpia undergraduate-yliopistoja, jossa on mahdollisuus suorittaa joko Bachelor-tutkinto tai yhden lukukauden Freemover-opinnot osana suomalaista tutkintoa.

Miksi Trent University?

  • Pieni yliopisto ja pienet opetusryhmät - tämä antaa opiskelijoille hyvät mahdollisuudet henkilökohtaiseen ohjaukseen opintosuunnitelmassa ja näin ollen tukee hyvin opiskelijan henkilökohtaisia ja yksilöllisiäkin tavoitteita.
  • Trent panostaa laatuun ja on useasti palkittu yhtenä Kanadan parhaimpana yliopistona sekä opetuksen että tutkimuksen puolella.
  • Vahvuudet seuraavilla aloilla: Liberal Arts, Sciences, Sosial Sciences, Business Administration, Nursing, Education, Forensic Science and Environmental Resources / Studies.
  • Elinkustannukset jopa 30-40 % halvemmat kuin Suomessa.

KILROY educationin opiskelijan blogi Trent Universitystä.

Fakta

Opiskelijoita: n. 8 000
Kansainvälisiä opiskelijoita: n. 600 (yli 90 eri maasta)
Accreditation:

  • Association of Universities and Colleges of Canada
  • Association of Commonwealth Universities.

Yliopiston sivut: www.trentu.ca
Virtual Tour: www.trentu.ca/takeatour 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Trent University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä