Thompson Rivers University

Opinnot Thompson Rivers Universityssä - Thompson Rivers Universityn koultusohjelmat

Opinnot Thompson Rivers Universityssä

Thompson Rivers Universityn valikoimasta löydät mielenkiintoisia vaihtoehtoja niin pienempiä opintokokonaisuuksia kuin kokonaisia tutkintojakin silmällä pitäen. Ja kun TRU:ssa on opiskelijoita yli 85 maasta, sinut toivotetaan varmasti tervetulleeksi kansainväliseen joukkoon!

Mitä Thompson Rivers Universityssä voi opiskella?

 • Vaihto-opinnot: 1–2 lukukautta
  Vaihto-opiskelijana sinulla on hyvä valikoima opintoaloja ja kursseja, joiden joukosta sitten vain poimit itseäsi kiinnostavat. Kurssitarjottimella on mm. kirjanpitoa, markkinointia, taloustieteitä, oikeustieteitä, psykologiaa, antropologiaa, astronomiaa, viestintää, rahoitusta, terveydenhoitoa ja valtiotieteitä. 

 • Kandidaatin tutkinto
  Thompson Rivers Universityn kanditutkintojen valikoimasta löydät mm. ekonomin, journalistin, restonomin sekä humanististen tieteiden, sosiaalityön ja luonnontieteiden kandidaatin koulutusohjlemat. Listalla on myös Adventure Studies -kandiohjelma, joka on varmasti mielenkiintoinen kokemus ja antoisa tutkinto. Huomio elämäntapa-partiolaiset ja extreme-urheilu-junkiet, tämä saattaa olla juuri sinulle!
 • Maisterin tutkinto
  Maisteritutkintojen joukosta löydät esim. kasvatustieteiden ja ympäristötieteiden maisterin tutkinnot. 
 • Diplomi tai sertifikaatti – erillinen opintokokonaisuus


Jos suoritat Thompson Rivers Universityssä kokonaista tutkintoa, voit myös lähteä lukukaudeksi vaihtoon Kanadan ulkopuolelle – hyödynnä kaikki kansainvälistymisen mahdollisuutesi! 

Jos kaipaat vinkkejä ja apuja vaihtoehtojen kahlaamiseen ja sen juuri sinulle oikean koulutusohjelman valintaan, ota yhteyttä opintoneuvojiimme, niin saat lisää infoa ja sparrausapua vaihtoehtojen puntarointiin.  

Akateeminen vuosikalenteri?

Thompson Rivers Universityssä lukuvuosi on jaettu kolmeen:

 • syyslukukausi (syyskuusta joulukuuhun)
 • talvilukukausi (tammikuusta huhtikuuhun)
 • kesälukukausi (toukokuusta elokuuhun)

Kun teet opintosuunnitelmiasi, huomaathan, että joidenkin koulutusohjelmien ja opintokokonaisuuksien alku- ja loppupäivämäärät eivät seuraa lukukausijaottelua. 

Koulutusohjelmat ja opintoalat Thompson Rivers Universityssä

Selaa alta TRU:n koulutusohjelmatarjontaa avaamalla opintoalakohtaiset otsikot. 


Valmiina seikkailuun? Sinä ja Thompson Rivers University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä