Thompson Rivers University

Majoitus Thompson Rivers Universityssä

Opiskelijamajoitus Thompson Rivers Universityssä

Päädyitpä sitten asettumaan Thompson Rivers Universityn kampukselle tai sen ulkopuolelle, löydät varmasti mieluisan opiskelija-asunnon tarpeisiisi ja olet aina lähellä monipuolista aktiviteettitarjontaa.

Opiskelija-asunnot Thompson Rivers Universityssä

Thompson Rivers Universityssä opiskellessasi voit valita majoituksen joko kampukselta tai kampuksen ulkopuolelta. Jos haluat, että kaikki tarvitsemasi ja luentosalit on kävelymatkan päässä, kampusasuminen saattaa hyvinkin olla sinulle sopiva vaihtoehto. Siinä tapauksessa sinulla on 2 vaihtoehtoa: TRU-asuntola ja kolmeen rakennukseen levittäytyneet opiskelija-asunnot kampuksella. Jos lähdet TRU:hun tutkinto-opiskelijaksi, yliopisto takaa sinulle vähintään asuntolapaikan – luonnollisesti sinun tulee hoitaa asianmukainen hakemus annettuun päivämäärään mennessä. 

Jos taas ajatus kampuksen ulkopuolella asumisesta on enemmän mieleesi, harkitse asunnon etsintää yliopistoalueen lähettyviltä esimerkiksi The Upper College Heights Student Housingin -tarjonnasta.

TRU:n opintojen ohella sinulla on mahdollisuus myös perhemajoitukseen. Isäntäperhe on kulttuurisesti loistava mahdollisuus tutustua paikalliseen elämään arjen, tapojen ja käytäntöjen kautta, mutta toki perheen kanssa asumisessa on omat sääntönsä. Valtaosa suomalaisista opiskelijoista valitsee muiden opiskelijoiden kanssa asumisen. Kyse on tietenkin jokaisen henkilökohtaisista mieltymyksistä, joten mieti, minkälaisen kokemuksen itse haluat. 

Lisätietoa kaikista Thompson Rivers Universityn majoitusmuodoista ja hakumenettelyistä saat meiltä, joten ota yhteyttä ja kysy pois!

Majoitus Thompson Rivers Universityssä - Opiskelija-asuntoja ja kampusnäkymä


Thompson Rivers Universityn kampukset 

Thompson Rivers Universityn pääkampus sijaitsee Kamloopsin keskustan reunamilla. Kampuselämän pyörteisiin on helppo uppotua ja heittäytyminen todellakin kannattaa: liity klubeihin ja kerhoihin ja tapaa uusia ihmisiä, testaa eri urheilulajeja ja löydä uusi harrastus. Klubien lisäksi kannattaa hyödyntää International Student Activity Programin (ISAP) tarjonta, jonka mukana tapaat muita opiskelijoita, tutustut kanadalaiseen kulttuuriin ja pääset mukaan erilaisille retkille ja matkoille kaupungissa ja sen lähialueilla.

Urheilun ystäville TRU:n pääkampus on ehdoton! Kampus on vain lyhyen kävelymatkan päässä Kamloopsin suurimmasta vapaa-ajan keskuksesta, Tournament Capital Centreristä, jossa voit harrastaa monemoista urheilua: uinti, yleisurheilu, kuntosali ja voimistelu.

Voit toki urheilla myös kampuksella, josta löydät uima-altaan, squash-hallin ja tenniskenttiä. Kampuksella on urheilumahdollisuuksien lisäksi myös muita hyödyllisiä palveluita kuten kirjasto, opintotoimisto, tietokonekeskuksia, terveyskeskus, kirjakauppa, talous- ja uraneuvonta, pubeja ja kahviloita.

Liikenne yliopistolla ja kaupungilla

Kaikki Thompson Rivers Universityn opiskelijat ovat oikeutettuja hakemaan UPASS:ia. Passi on Kamloopsin alueen julkisen liikenteen yleispassi, jolla matkustat ilmaiseksi ja pääset vielä kaiken lisäksi ilmaiseksi Aquatic Centre -uimahalliin.

Kuulostaako hyvältä? Hae passia heti opintojesi alettua suuntaamalla Students’ Union -rakennukseen opiskelijatodistuksen ja rekisteröintipapereidesi kanssa. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Thompson Rivers University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä