Thompson Rivers University

Hakeminen Thompson Rivers Universityyn

Hakeminen Thompson Rivers Universityyn

Jos haluat hakea Thompson Rivers Universityyn, ota yhteyttä, niin autamme hakuprosesissa. Saat meiltä tarvitsemasi kaavakkeet, tiedon tärkeistä päivämääristä sekä vastaukset kysymyksiisi.


Ota yhteyttä viimeistään siinä vaiheessa, kun olet valmis hakemaan Thompson Rivers Universityyn, niin saat ohjeet, vinkit ja hakukaavakkeet.

Pääsyvaatimukset Thompson Rivers Universityyn

Thompson Rivers University vaatii opiskelijoiltaan vähintään tyydyttävää opintomenestystä. Soveltuvuutesi arvioinnissa yliopisto ottaa huomioon sekä aiemmat että nykyiset opintosi sekä niistä saamasi arvosanat. Pääsyvaatimukset vaihtelevat koulutusohjelmakohtaisesti, joten tarkistathan opintoneuvojiltamme tarkat kriteerit, jotta osaat varautua tarvittavilla todistuksilla.

Kielivaatimukset

Kansainvälisiltä opiskelijolta vaaditaaan todistus englannin kielen taidosta. Tavallisesti suomalaisilta opiskelijoilta hyväksytään todistukseksi hyvä arvosana (väh. 8) esim. ylioppilastodistuksessasi.

Jos lukion arvosanasi ei riitä voit osoittaa kielitaitosi joko TOEFL tai IELTS -kokeella tai paikan päällä, suorittamalla yliopiston oman kielitestin. Vaaditut pisterajat vaihtelevat eri opintoalojen kesken. Ennen kuin ilmottaudut (maksullisiin) kielitesteihin, varmista opintoneuvojiltamme, tarvitsetko niitä.  

Milloin hakea Thompson Rivers Universityyn? 

Thompson Rivers Universityn akateeminen kalenteri on jaettu kolmeen lukukauteen. Osa kursseista ja opintokokonaisuuksista on mahdollista aloitta jokaisen lukukauden alussa, osa taas alkaa vain kerran vuodessa. 

Kansainvälisten opiskelijoiden hakuajat ovat seuraavat:

  • syyslukukausi (syyskuusta joulukuuhun) 31.5. 
  • talvilukukausi (tammikuusta huhutikuuhun): 15.10. 
  • kesälukukausi (toukokuusta elokuuhun): 15.2. 

Jos kaikkia opiskelijapaikkoja ei ole täytetty hakuajan loppuun mennessä, yliopisto hyväksyy myös myöhäishaut. Suosittelemme kuitenkin, että haet aina vähintään 4 kuukautta ennen lukukauden alkua, koska viisumiprosessissa saattaa kestää yllättävänkin kauan. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Thompson Rivers University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä