Thompson Rivers University

Opiskelu Thompson Rivers Universityssä - Pääsisäänkäynti toivottaa opiskelijat tervetulleiksi
 

Opiskelu Thompson Rivers Universityssä

Thompson Rivers University (TRU) on moderni ja innovatiivinen yliopisto ja oppimisympäristö Kamloopsissa, British Columbiassa. TRU sijaitsee hulppeiden maisemien ja vaellusreittien ympäröimänä, joten jos opiskelu Kanadassa, ulkoilma-aktiviteetit ja seikkailut maailmalla kiinnostavat, tässä on mahdollisuutesi!

Lue alta tiivistetty paketti Thompson Rivers Universityssä opiskelusta; seuraavilta sivuilta saat lisätietoa koulutusohjelmista, opiskelijaelämästä Kamloopsissa, opiskelija-asumisesta ja hakuprosessista.

10 hyvää syytä opiskella Thompson Rivers Universityssä

 1. TRU on kansainvälisesti arvostettu yliopisto.
 2. Eloisa ja kannustava kampusyhteisö monipuolisine palveluineen tekee opiskelijaelämästä leppoisaa ja tukee erityisesti kansainvälisiä opiskelijoita vieraassa kulttuuriympäristössä. 
 3. Loistavat harrastusmahdollisuudet pitävät mielen virkeänä: vaellus, maastopyöräily, ratsastus, golf, kalastus, tennis, jääkiekko ja curling.  
 4. Kampuksilla toimivat lukuisat opiskelijayhdistykset, urheilukerhot ja muut klubit auttavat uusien ystävyyksien luomisessa: tapaa samanhenkisiä opiskelijoita ja haasta itse kokeilemaan jotakin uutta.
 5. TRU:ssa opetus tapahtuu massaluentojen sijaan pienryhmissä; ryhmäkoko on keskimäärin 24 opiskelijaa
 6. Yliopisto sijaitsee huikeissa maisemissa: hyvä sijainti kaupungin reunustalla ja samalla komean luonnon keskellä. 
 7. Thompson Rivers Universityssä on kansainvälinen ilmapiiri: opiskelijoita on yli 85 maasta! 
 8. Opiskelijoiden majoitus on hoidettu hyvin: korkeatasoisia opiskelija-asuntoja sekä kampuksella että sen ulkopuolella. 
 9. Viikonloppureissuja silmällä pitäen Vancouver on vain 45 minuutin lentomatkan päässä... 
 10. Samainen 45 minuuttia autossa  ja pääset yksiin Kanadan parhaisiin laskettelurinteisiin!

Opiskelu Thompson Rivers Universityssä - Kiipeily on suosittu harrastus opiskelijoiden keskuudessa

Mitä Thompson Rivers Universityssä voi opiskella?

Kiipeilytaitojesi kartuttamisen, kanadalaisen urheiluhulluuden omaksumisen ja vaahterasiirappiasiantuntijuuden lisäksi voit lähteä Thompson Rivers Universityyn opiskelemaan

 • Kandidaatin tutkintoa
 • Maisterin tutkintoa
 • Vaihto-opintoja lukukaudeksi tai kahdeksi
 • Erillisiä diplomi- ja sertifikaattikokonaisuuksia.

Mitä opiskelu Thompson Rivers Universityssä maksaa?

Opiskelujen hinta Thompson Rivers Universityssä muodostuu lukukausimaksuista ja muista elinkustannuksista. Yliopiston maksut vaihtelevat opintojesi tasosta (kandi/maisteri), opintojen kestosta (koko tutkinto/vaihto-opinnot/sertifikaatti) sekä opintoalasta. Yliopistomaksut eivät kuitenkaan vaihtele riippuen siitä, haetko opiskelemaan meidän kauttamme vai itsenäisesti: lukukausimaksut ovat samat, meiltä vain saat neuvot ja avun kaupan päälle.

Opiskelun lisäksi rahaa kuluu luonnollisesti asumiseen ja muuhun elämiseen, jonka budjetoinnissa kannattaa olla itselleen rehellinen ja miettiä omia kulutustottumuksiaan ja vaatimuksiaan esim. asumisen osalta. 

Opintoneuvojamme auttavat sinulle sopivimpien opintojen valitsemisen ja käytännön hakuprosessin lisäksi myös viisumiasioissa, asunnon etsinnässä ja tietenkin myös opintojen budjetoinnissa. Varaa aika opintoneuvontaan, niin saat tarkemmat tiedot valitsemasi koulutusohjelman lukukausimaksuista.

Tiesithän, että opintoneuvontamme on ilmaista eikä sido sinua mihinkään. 

Miksi opiskella Thompson Rivers Universityssä?

TRU tarjoaa ison valikoiman opintovaihtoehtoja aina harvinaisemmista hiihto- ja vaellus-opinnoista perinteisempiin kauppatieteisiin, tietojenkäsittelyoppiin ja insinööriopintoihin. Kaiken kaikkiaan sinulla on vaihtoehtoja lähes 200 opinto-ohjelman verran. Kaikkien opinto-ohjelmien opetus tapahtuu pienryhmissä – ryhmäkoko on kesimäärin 24 opiskelijaa – opetuksen tason säilyttämiseksi. 

Opiskelu Thompson Rivers Universityssä

TRU:ssa sinulla on erinomainen mahdollisuus yhdistää käytännön työkokemus yliopiston oppeihisi: Thompson Rivers on mukana useissa yhteistyöprojekteissa, joiden kautta opiskelijat pääsevät testaamaan ja kehittämään osaamistaa ja taitojaan palkallisiin työjaksoihin. Parhaassa tapauksessa siis valmistut tutkintoon usean lukukauden alan työkokemus taskussasi! 

Nippelitietoa Thompson Rivers Universitystä

 • TRU on saanut nimensä North Thompson ja South Thompson -joista, jotka kohtaavat Kamloopsissa. 
 • Yliopistossa on 85 erilaista klubia, joiden joukosta löydät mm. seuraavanlaiset helmet: Aboriginal Drum Circle, Actors Workshop, Eco, Enactus, Pride, United Way Youth
 • Urheileville opiskelijoille on tarjolla haasteita myös tavoitteellisen urheilemisen puitteissa: jalkapallo, lentopallo, koripallo, baseball, cheerleader, maastojuoksu, uinti ja curling ja.
 • Kampuksilla on 12 ravintolaa, joten ruokailu onnistuu nopeasti ja helposti 
 • TRU:n vuosi on jaettu kolmeen jaksoon, jotka alkavat syys-, tammi- ja toukokuussa. 

Opiskelu Thompson Rivers Universityssä

Miten KILROY voi auttaa opiskelemaan Thompson Rivers Universityyn?

Tarjoamme ilmaista opintoneuvontaa ja autamme myös kaikissa ulkomaan opintojen käytännön järjestelyissä. Saat neuvoja alusta loppuun asti: opiskelu Thompson Rivers Universityssä, hakuprosessi, elämä ja asuminen Kamloopsissa, budjetointi, viisumi, lentoliput ja vakuutukset. Varaa aika opintoneuvontaan, niin laitetaan pyörät pyörimään!

Lisää Thompson Rivers Universitystä

Näiltä sivuilta löydät asiaa koulutusohjelmista, opiskelijaelämästä ja hakemisesta yleisellä tasolla. Yksityiskohtaiset oppiaine- ja  kurssitiedot löydät Thompson Riversin omilta nettisivuilta

Jos et löydä etsimääsi tietoa yliopiston sivuilta, voit tottakai olla meihin yhteydessä. Olemme Thompson Rivers Universityn virallinen edustaja, joten meiltä saat kaikki tarvitsemasi tiedot ja voit luottaa niiden paikkansapitävyyteen. Meillä on omat yhteyshenkilömme yliopistolla, joten saamme vastaukset nopeasti, jos vastaan tulee kysymyksiä tai erikoistapauksia, joihin emme osaa suorilta käsin vastata. 

Viimeistään kun olet löytänyt itsellesi sopivat opintintovaihtoehdot, tule käymään tai soita, niin autamme hakuprosessisi käyntiin.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Thompson Rivers University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä