Carleton University

Carleton Universityn opiskelijoita

Opiskelijaelämää Carleton Universityssä

Carletonin kampus on eläväinen, monimuotoinen ja välitön. Kampus on täynnä opiskelijoita joka puolelta Kanadaa ja maailmaa. Opiskelijoiden ja opettajien välillä vallitsee avoin ja lämmin yhteisöllisyyden tunne, Carletonissa tuntee itsensä välittömästi tervetulleeksi.

Carleton Universityn kampus on eläväinen, monimuotoinen ja välitön. Kampus on täynnä opiskelijoita joka puolelta Kanadaa ja maailmaa. Opiskelijoiden ja opettajien välillä vallitsee avoin ja lämmin yhteisöllisyyden tunne, Carletonissa tuntee itsensä välittömästi tervetulleeksi. Yliopiston kampus sijaitsee Rideau-joen ja UNESCOn Rideau-kanaalin tuntumassa.

Kirjasto ja rakennukset ovat yhdessä rykelmässä suurella vihreällä ulkoilualueella. Opiskelija-asuntolat sijaitsevat aivan yliopistorakennusten tuntumassa, lähellä urheilutiloja.

The University Centre on Carletonin keskus, jossa tapahtuu aina jotain. Täällä ovat yliopiston monet kahvilat, kirjakauppa, ruokailutilat ja paljon monia opiskelijoiden elämää helpottavia palveluita. Kymmenien maiden liput koristavat yliopiston keskuksen eteistä, kuvaten Carletonin yhteyttä koko maailmaan ja yliopiston sitoutuneisuutta toivottamaan koko maailma tervetulleeksi.

Kampuksella on monia mahdollisuuksia olla aktiivinen ja tutustua muihin opiskelijoihin. Syksyisin järjestettävä orientaatio on kuusipäiväinen tilaisuus täynnä monenlaisia aktiviteetteja, jotka helpottavat muihin opiskelijoihin ja itse yliopistoon tutustumista ennen opintojen alkua. Ensimmäisen vuoden opiskelijoita juhlistetaan New Student Convocation -tapahtumassa, joka on symbolinen alku käynnistyville akateemisille urille.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Carleton University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä