Kanada

Opiskelu Kanadassa tulee huikeilla lisäeduilla - Opiskele luentosalissa, rentoudu luonnossa!
 

Opiskelu Kanadassa

Kanadan laadukkaat yliopistot tarjoavat hyvät puitteet opiskeluun. Suurkaupunkien sykkeeseen pääsee käväisemällä Montrealissa, Torontossa tai Vancouverissa - pidemmillä lomilla muuallakin. Kanadan fantastinen luonto kansallispuistoineen ja Kalliovuorten laskettelurinteineen odottavat sinua.

Miksi opiskella Kanadassa?

Kanadassa panostetaan korkeakoulutukseen ja tarjolla on runsaasti laadukkaita ohjelmia hyvissä yliopistoissa. Kaikkiaan Kanadassa on jopa 93 korkea-asteen oppilaitosta, joiden laatua valvotaan jatkuvasti. Opetus on yhdistelmä luentoja, pienryhmätapaamisia ja itseopiskelua, mikä tekee opiskelusta Kanadassa monimuotoista.

Opiskelu Kanadassa - Vietä vauhdikasta vapaa-aikaa
Kanadassa opiskelustressin nollaaminen on helppoa ja nollauksen suorittaminen onnistuu varsin komeissa maisemissa!

Monien mielestä kanadalaisten elämänmeno ja vuodenajat muistuttavat suomalaista, joten sopeutuminen maahan on yleensä varsin helppoa. Asuin- ja elinkustannukset tulevat lisäksi noin 30–40% Suomea halvemmiksi, mikä luonnollisesti lämmittää opiskelijan mieltä.

Opintojen lisäksi Kanadassa riittää tekemistä myös vapaa-ajalle ja lomille, joten tältäkin kantilta tarkasteltuna opiskelu Kanadassa on loistava vaihtoehto. Vancouver, Toronto, Montreal ja Ottawa tarjoilevat suurkaupungin dynaamista tunnelmaa mielenkiintoisine ja erilaisine kaupunginosineen ja Kanadan kansallispuistot esittelevät luonnon mahtavuutta parhaalla mahdollisella tavalla.

Missä opiskella Kanadassa?

Opiskelu Kanadassa - Carleton University, Ottawa
Kanada on tunnettu talviurheilusta, mutta kyllä siellä kesäkin koittaa!

Opiskelijaelämä Kanadassa

Kanadalaiset ovat mukavaa porukkaa. Tutustuminen uusiin tuttavuuksiin on helppoa ja sinut otetaan nopeasti mukaan erinäisiin ryhmiin. Vielä jos seuraat oikeastaan mitä tahansa talviurheilulajia – tai olet valmis ottamaan penkkiurheilun repertuaariisi – et ole kauan yksin!

Kanada on pinta-alaltaan maailman toiseksi suurin valtio, joka levittäytyy peräti viiden aikavyöhykkeen yli. Jättikokoisesta valtiosta löytyy valtavasti nähtävää ja koettavaa: British Colombian osavaltio on kuuluisa upeista luonnonoloistaan, ja sieltä löydät myös maailman parhaat puuterilumet Banffin ja Whistlerin rinteiltä. Idässä kannattaa tutustua ovat Nova Scotian, New Brunswickin ja Prince Edward's Island -provinsseihin ja Niagaran putoukset on tietysti pakko nähdä. 

Opiskelu Kanadassa - Nova Scotia
Lähde ja koe Nova Scotian idyllinen tunnelma!

Idän suurkaupungit Montreal ja Ottawa kuuluvat Kanadan ranskankieliselle alueelle ja niissä vallitsee varsin muusta Kanadasta eriävä tunnelma – Käy kokemassa itse. USA:n tapaan Kanada on luvattu road trippien maa, joten vuokraa auto alle ja hit the road! Reittivaihtoehtoja on luonnollisesti juuri niin monta kuin vain itse suunnittelet... Ja kaikkea tekemistä ja touhuamista helpottaa hieman opiskelija-alennukset

Opiskelu Kanadassa on avartava kokemus, josta sinulle jää käteen arvostettu tutkinto, vankka kielitaito ja kasapäin paikallisilta opittua talviurheilutietoa!

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Kanada?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä