Ritsumeikan APU

Hauskankuuloisen Beppu-kaupungin katukuvaa.

Opiskelu Beppussa

Ritsumeikan APU on Beppun kaupungissa, Kyushun, Japanin eteläisimmän suuren saaren, rannikolla. Lento Tokiosta Beppu Oita -lentokentälle kestää puolitoista tuntia. Lento Tokiosta toiselle lähellä olevalle Fukuokan lentokentälle kestää noin kaksi tuntia, josta maakuljetus Beppuun kestää toiset pari tuntia. Beppu on maaseutumaista aluetta ja maailmankuulu kuumista lähteistään.

Elämää Beppussa

125 000 asukkaan Beppu on maailmankuulu kuumista lähteistään, onseneista. Onsen on yleisnimitys paitsi kuumille lähteille, myös niiden yhteydessä toimiville kylpylöille. Beppussa on Japanin suurin määrä kuumia lähteitä ja toiseksi eniten niitä maailmassa. Miljoonat turistit valtaavat Beppun joka vuosi, vain päästäkseen nauttimaan kaupungin kylpylöistä. Kaupungilla kävellessä näkee usein höyryn purkautuvan milloin mistäkin poistoventtiilistä teiden reunoilla.

Beppu on kaunis paikka, sijaiten rannikon ja sisämaan vuorten välimaastossa. Beppu on myös paljon hiljaisempi kuin Tokion kaltaiset miljoonakaupungit. Vaikka Japania pidetään kansainvälisestikin kalliina maana, on Beppu hieman muuta Japania edullisempi.

Beppussa on kauniit, lämpimät kesät ja suhteellisen kylmät talvet.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Ritsumeikan APU?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä