Ritsumeikan APU

Yhteisopiskelua Ritsumeikan APUssa.

Opiskele Ritsumeikan APUssa

Päätös opiskella Ritsumeikan APUssa on satsaus hyvämaineiseen kouluun. Voit opiskella kandi- ja maisteritasolla tai suorittaa lukukauden kestävän Freemover-vaihdon.

Aineet Ritsumeikan APUssa

Ritsumeikan APU tarjoaa pääaineopintoja College of International Management (APM) ja College of Asia Pacific Studies (APS) -kouluissa. Kandidaatin tutkintoon tähtääviä opintoja voi suorittaa Bachelor of Business Administration (BBA) ja Bachelor of of Social Studies (BSocSc) -koulutusohjelmissa. Maisterin tutkinnoista kiinnostuneet voivat suorittaa Master of Business Administration -tutkinnon. Yhden tai kaksi lukukautta kestäviä Freemover-vaihtoja voi myös suorittaa.

Akateeminen maine

Ritsumeikan APU on ainoa yliopisto Japanissa, joka tarjoaa kandin tutkintoja englanniksi tai japaniksi. Tästä syystä johtuen yliopisto ei vaadi näyttöjä japanin kielen taidoista ennen opintojen alkua. Maisterin opinnot ovat englanniksi.

Stipendit Ritsumeikan APUun

Kansainväliset opiskelijat voivat hakea stipendejä Ritsumeikan APUlta. Stipendeillä saa 30 - 100 %:a alennusta lukukausimaksuista.

Lukukausimaksut

  • Lukukauden kestävät Freemover-vaihdot: alkaen 650 000 yeniä per lukukausi (vuonna 2012).
  • Kandin tutkinnot: alkaen 650 000 yeniä per lukukausi (vuonna 2012).
  • Maisterin tutkinnot: 700 000 yeniä (vuonna 2012).
  • Viimeisimmät vaihtokurssit XE:n sivuilta.
Valmiina seikkailuun? Sinä ja Ritsumeikan APU?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä