Ritsumeikan APU

Ritsumeikan Asia Pacific Universityn moderni kampus.

Opiskelijaelämää Ritsumeikan APUssa

Ritsumeikan APUn kampus on vuoristoisella rinteellä, josta näköala Beppun kaupungin yli on upea. Yliopistoalueelta pääsee kaupunkiin bussilla noin 30 minuutissa.

Ritsumeikan APU -yliopisto

Ritsumeikan APU on kansainvälinen yliopisto, jossa noin puolet opiskelijoista on muualta kuin Japanista. Yliopiston tunnelma on hyvin sosiaalinen. Yliopiston alueella sijaitsee myös kampuksen opiskelija-asuntola.

Palvelut

Kampukselta löytyy kirjasto, kirjakauppa, pieni elintarvikekauppa, kuntosali ja kaksi ruokalaa. Yleisiä tietokoneita pääsee myös käyttämään. Kampuksella on monia kerhoja ja urheilujoukkueita.

Liikkuminen

Bussi kulkee kampuksen ja kaupungin väliä. Matka kestää noin 30 minuuttia.

Asuminen

Yliopisto toivoo ensimmäisen vuoden kandinopintoja suorittavien opiskelijoiden asuvan yliopiston asuntolassa. Toive pohjautuu kampuksen aktiiviseen opiskelijaelämään ja muualla asuvat jäävät aktiviteeteista helposti paitsi.

Majoitus kampuksella tapahtuu yhden tai kahden hengen huoneissa. Kahden hengen huoneissa on huoneen jakava sermi. Kahden hengen huoneissa majoittuville annetaan japanilainen opiskelija huonetoveriksi, jotta sekä englannin että japanin opiskelu saisi vauhdikkaan startin. Kaikissa huoneissa on Internet-mahdollisuus. Keittiö ja suihkutilat jaetaan muiden opiskelijoiden kanssa. Jos kuitenkin haluat asua muualla, yksityisen majoituksen löytäminen ei ole hankalaa.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Ritsumeikan APU?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä