Ritsumeikan APU

Onni on opiskelupaikka Ritsumeikan APUssa.

Hakeminen Ritsumeikan APU -yliopistoon

KILROYlla on vuosien kokemus yliopistoyhteistyöstä, joten osaamme kertoa sinulle sopivista yliopistojen ja koulutusohjelmien vaihtoehdoista. Kun tiedät, mitä haluat, voimme auttaa tarpeisiisi sopivan yliopiston etsinnässä. Viimeistään ennen hakemuksen lähettämistä on suositeltavaa olla yhteydessä KILROYn opintoneuvojiin, sillä muutokset yliopistojen hakuprosesseissa ovat mahdollisia.

Hakuprosessin aloitus

Jos opiskelu Ritsumeikan APUssa tuntuu kiinnostavalta vaihtoehdolta, ota yhteyttä KILROYhin, koulun viralliseen Suomen edustajaan. KILROYn opintoneuvojat auttavat hakuprosessissa, antaa tärkeää lisätietoa ennen opintojen alkua. KILROY on myös tukenasi opintojen alettua.

Hakijoille pidetään prosessin aikana puhelinhaastattelu.

Hakuaikataulu kandiohjelmiin

Kandin tutkintojen huhtikuun aloituksiin hakemusten viimeinen jättöpäivämäärä on 30.11. edeltävänä vuonna. Syyskuussa alkaviin opintoihin pitää hakea saman vuoden 10.5. mennessä.

Hakuaikataulu maisteriohjelmiin

Maisterin opintoihin haetaan 1.11. mennessä huhtikuun aloituksiin ja 1.5. mennessä syyskuun aloituksiin.

Tarjous opiskelupaikasta ja sen hyväksyminen

Ritsumeikan APU vaatii, että hakija täyttää yliopiston minimivaatimukset, ennen kuin opiskelupaikkaa voidaan myöntää. Oikeaksi todistetut koulutodistukset on esitettävä hakuprosessin alkaessa. Pääsyvaatimukset Ritsumeikan APUun ovat keskitasoa, mutta vaatimukset vaihtelevat opintoalasta riippuen.

Vaatimukset

Kandin tutkintoihin vaaditaan todistus riittävästä englannin kielen taidosta. Tämä voi tarkoittaa TOEFL- tai IELTS-testiä tai vaihtoehtoisesti tarpeeksi hyvää lukion englannin kielen arvosanaa. Kysy lisää KILROY educationin opintoneuvojilta.

Maisterin tutkintoihin vaaditaan lähes aina TOEFL- tai IELTS-testi.

Huomioithan, että pääsyvaatimukset vaihtelevat opintoaloittain.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Ritsumeikan APU?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä