Ritsumeikan APU

Ritsumeikan APU yöllä.
 

Ritsumeikan APU

Opiskelu Ritsumeikan APUssa (APU = Asia Pacific Unversity) on uniikki kokemus. Pääset rakentamaan kansainvälisiä ja japanilaisia yhteistyöverkostoja, unohtamatta tietenkään vertaansa vailla olevaa mahdollisuutta tutustua syvemmin japanilaiseen kulttuuriin, kieleen ja yhteiskuntaan.

Ritsumeikan APU

Ritsumeikan APU on kansainvälinen yliopisto, jonka opiskelijoista puolet on muualta kuin Japanista. Yliopiston sijainti perinteisessä Beppun kaupungissa tarjoaa uniikin mahdollisuuden oppia lisää japanilaisesta kulttuurista. Yliopisto tukee kansainvälisiä ja japanilaisia opiskelijoita oppimaan toistensa kielet. Kurssista riippuen, opetus on luentoja, pienryhmätapaamisia sekä itseopiskelua. Kandin tutkintoja on tarjolla japaniksi ja englanniksi ja kansainväliset opiskelijat, jotka opiskelevat japaniksi, voivat valita japanin kielen lisäopintoja opintojen alkuvaiheessa. Ritsumeikan APU on aktiivisessa yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa ja pystyykin tarjoamaan hyviä työllistymismahdollisuuksia opintojen päätyttyä.

Faktaa Ritsumeikan APUsta

  • Opiskelijoiden lukumäärä: 5 700 (vuonna 2011).
  • Kansainvälisten opiskelijoiden lukumäärä: 2 500 (vuonna 2011).
  • Akateeminen kalenteri: Kurssit alkavat huhtikuussa ja syyskuussa.

Lukukausimaksut

  • Lukukauden kestävät Freemover-vaihdot: alkaen 650 000 yeniä per lukukausi (vuonna 2012).
  • Kandin tutkinnot: alkaen 650 000 yeniä per lukukausi (vuonna 2012).
  • Maisterin tutkinnot: 700 000 yeniä (vuonna 2012).
  • Viimeisimmät vaihtokurssit XE:n sivuilta.

KILROY auttaa

Ota yhteyttä KILROYn opintoneuvojiin, jos et löydä kysymyksiisi vastausta näiltä sivuilta. KILROY auttaa sinua löytämään sopivan yliopiston ja auttaa hakuprosessissa matkan varrella. Meidän ammattitaitomme on sinun turvasi.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Ritsumeikan APU?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä