University of the West of England

Opiskelu Bristolissa

Bristol on tunnettu yhtenä Britannian ihanteellisimmista opiskelijakaupungeista. Bristol on ainutlaatuinen yhdistelmä modernia ja perinteistä kaupunkielämää ollen yhtä aikaa vilkas, mielenkiintoinen ja monikulttuurinen. Vaikutusvaltainen European Cities and Regions of the Future raportti on nimennyt Bristolin Euroopan parhaimmaksi pienkaupungiksi.

Bristol on Lounais-Englannin suurin kaupunki ja sijaitsee vain 90 minuutin junamatkan päässä Lontoosta. Erinomaiset liikenneyhteydet ja kansainvälinen lentokenttä tekevät tästä historiallisesta kaupungista hyvän kohteen opiskelijalle. Bristol sijaitsee rannikon sekä rauhallisen maaseudun lähettyvillä tarjoten jokaiselle jotakin. Bristolilla on useita naapurikaupunkeja, kuten Bath, Wales, Somerset ja monia muita, jotka ovat ihanteellisia kohteita päivä- ja viikonloppuretkille.

Bristolin leuto ilmasto on tasapainossa koko vuoden ja osana sitä ovat viileät talvet sekä lämpimät kesät. Bristolissa on jatkuvasti jotain tekeillä. Kaupungissa järjestetään esimerkiksi maailmankuulu Bristol International Balloon Fiesta, St Paul’s Carnival, the Harbourside Festival ja monia muita.

Riippuen mistä pidät, voit esimerkiksi kävellä Cliftonin riippusillan yli, käydä @-Bristol Science Museumissa, kävellä ylös trendikästä Park Streettiä, tutkien sen ainutlaatuisia putiikkeja ja kahvitellen tai voit mennä ostoksille modernille, hiljattain rakennetulle Cabot Circukselle, josta löydät valtavan valikoiman kauppoja, ravintoloita ja Showcase Cinema de Lux elokuvateatterin. Olipa se sitten kaupungin historian tutkimista, viimeisimmän muodin shoppailua, vierailevien näyttelyiden kiertelyä tai ystävien kanssa seurustelua ravintoloissa ja baareissa, Bristol tarjoaa jokaiselle jotain.

Opiskelijaelämästä nauttiessasi ja niin Bristolissa kuin muuallakin Brittien saarilla kierrellessäsi muista, että opiskelijabudjetti venyy hieman pidemmälle, kun hyödynnät kansainvälisen opiskelijakortin, ISIC-kortin, alennukset.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of the West of England?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä