University of the West of England

University of the West Englandin kampus

Pääkampus on Frenchayssa, joka sijaitsee maaseudulla neljä kilometriä pohjoiseen Bristolin keskustasta. UWE, Bristoliin on helppo päästä joka puolelta maata, sillä se sijaitsee lähellä M4 ja M5 moottoriteitä. Myös Bristol Parkway rautatieasema sijaitsee erittäin kätevällä paikalla yliopiston Frenchay Campukseen nähden. Frenchay Campuksen bussiterminaalilta lähtee paljon bussilinjoja, jotka yhdistävät yliopiston kampukset toisiinsa, keskustaan sekä lukuisille asuinalueille ympäri kaupunkia.

Frenchay Campuksella on ykkösluokan kampus palvelut, kuten 24/7 auki oleva kirjasto, liikuntakeskus, lukuisia kahviloita, baareja ja ruokapaikkoja. Ylioppilaskylä ja Carroll Court sijaitsevat molemmat Frenchay kampuksella – näillä alueilla majoitus on taattu tarjouksen saaneille hakijoille, jotka jättävät asuntolahakemuksen 1. päivä toukokuuta mennessä.

Glenside Campus on pääasiassa Health and Life Sciences -tiedekunnan käytössä. Arkkitehtuuriltaan historiallinen ja ympäristöltään viehättävä kampus tarjoaa opiskelijoille valikoiman korkeatasoisia opetustiloja sekä innostavan ja rentouttavan paikan opiskella.

St Matthias Campus on toinen viehättävän goottilaisen tyylin omaava kampus. Opiskelijat on otettu hyvin huomioon, sillä alueella on monia erilaisia paikallisia kauppoja, supermarketteja, baareja ja kahviloita.

Bower Ashton Campuksella toimii UWE, Bristolin Creative Industries -laitos. Kampus sijaitsee kauniissa Ashton Court Estatessa ja tarjoaa erinomaiset ja modernit tilat.

Hartpury Collegesta tuli osa UWE, Bristolia vuonna 1997. College sijaitsee kampuksella Gloucesterin lähellä ja tarjoaa koulutusohjelmia mm. maatalouteen sekä hevostutkimukseen liittyen.

UWE hallinnoi myös yksityisiä asuinrakennuksia, jotka sijaitsevat lähellä Frenchayn, Glensiden ja St Matthiaksen kampuksia. Tarjolla on erilaisia vaihtoehtoja, ja vapaaksi ilmoitettuja asuntoja voikin etsiä yliopiston oman hakukoneen, 'studentpad’in kautta.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of the West of England?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä