University of the West of England

University of the West England - opiskelijoita kampuksella
 

Opiskelu University of the West of Englandissa

University of the West of England (UWE) on yksi Englannin suurimmista ja suosituimmista yliopistoista. Yliopisto tarjoaa yli 600 kandin ja maisterin ohjelmaa.

UWE, Bristolissa opiskelee kaiken kaikkiaan noin 30 000 koko- ja osa-aikaista opiskelijaa yli 140:stä eri maasta.  Suosituimmat opintoalat ovat: Business, Law, Engineering, Finance ja Life Science ohjelmat.

Akateeminen maine

The Complete University Guide 2013 on rankannut UWE, Bristolin sijalle 58. The National Student Survey  (NSS) kerää vuosittain opiskelijoiden palautetta opintoihin ja yliopistoihin liittyen. Kahdeksan UWE, Bristolin koulutusohjelmaa sai NSS:n (2010) palautekyselyssä yli 90% mitattaessa opiskelijoiden tyytyväisyyttä opetuksen tasoon.

Suurin osa koulutusohjelmista on ammattipätevyyksiä myöntävien tahojen akkreditoimia varmistaen, että opiskelijat hallitsevat oman alansa uusimmat suuntaukset sekä voivat valmistuttuaan hakea ammatinharjoittajan lupaa ammatin harjoittamiseen (koskien aloja, joihin ammatin harjoittamiseen vaaditaan erillinen ammatinharjoittajan lupa).

Miksi opiskella University of the West of England, Bristolissa?

UWE, Bristol keskittyy erityisesti työllistyvyyttä lisääviin ja strategisiin kumppanuuksiin kansainvälisten yritysten, kuten Hewlett-Packardin, Airbusin, Jaguarin, PwC:n ja Rolls Roycen kanssa. Näin ollen opiskelijoille on tarjolla opintojen lisäksi arvokkaita harjoittelumahdollisuuksia - opintojen aikana hankittu työkokemus parantaa valmistumisen jälkeistä työllistymistä.

Yliopiston yhteistyösopimukset takaavat myös, että laaditulla maailmanluokan tutkimuksella on suora vaikutus ihmisten elämään. UWE, Bristol on yksi nopeimmin kasvavista tutkimuslaitoksista Britanniassa - yli kolmasosaa yliopistolla tehdystä tutkimuksesta pidetään kansainvälisellä tasolla erinomaisena.

Faktoja

Opiskelijoita: 30 000
Kansainvälisiä opiskelijoita: 2 600
Akateeminen kalenteri: Lukuvuosi UWE, Bristolissa on jaettu kahteen lukukauteen. Ensimmäinen alkaa syyskuussa, toinen tammikuussa. Suurin osa kursseista alkaa syyskuussa, mutta joissakin ohjelmissa on tarjolla myös tammikuun aloitus. Katso yksittäiset ohjelmatiedot saadaksesi lisätietoa.
Yliopiston kotisivut

Valmiina seikkailuun? Sinä ja University of the West of England?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä