Newcastle University

Newcastle Universityn kampus

Newcastle tarjoaa kosmopoliitin kampuksen kaupungin sydämessä, joka on valittu useana vuonna Britannian parhaaksi opiskelukaupungiksi.

Kaupunki

Newcastle on kansainvälinen kaupunki. Kaupungin ystävällinen ilmapiiri ja yliopiston keskeinen sijainti tekeekin Newcastlesta erinomaisen opiskelupaikan. Newcastle täyttyy kulttuurista ja lukuisista kahviloista, baareista ja ravintoloista. Eläväinen kaupunki tarjoaa myös loistavat shoppailumahdollisuudet, äläkä unohda kysyä opiskelija-alennuksista, joita saat sieltä täältä ISIC-kortillasi.

Kampusalue

Kampuksen sijainti on keskeinen ja kulkuyhteydet loistavat. Kampuksen lukuisat palvelut tukevat yliopiston asemaa yhtenä johtavana opetuksen ja tutkimuksen oppilaitoksena.

Asuminen

Yliopistolta löytyy useita vaihtoehtoja kampusasumiseen. Useimmat on-campus asunnot sijaitsevat vain 10 minuutin kävelymatkan päässä kampuksesta ja kaupungin sydämestä. Tarjolla on on-campus asumista yhdessä ja erikseen "meal-planin" kanssa. Vaihtoehtoja löytyy myös jaetuista huoneista yksitysiin huoneisiin.

Liikenne

Newcastlella on erinomainen julkinen liikenne. Lentokenttä sijaitsee myös hyvin lähellä keskustaa. Newcastlessa useimmat paikat ovat kävelyetäisyyden päässä, mutta metro sekä bussi verkostot ovat myös käytettävissä.

 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Newcastle University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä