Newcastle University

Newcastle University
 

Opiskelu Newcastle Universityssä

Opintomahdollisuuksia laidasta laitaan yhdessä Englannin vanhimmista ja arvostetuimmista yliopistoista. Newcastle on vilkas opiskelijakaupunki, joka on valittu useana vuonna Britannian parhaaksi opiskelukaupungiksi. Lähde opiskelemaan Newcastle Universityyn, jonka kosmopoliitti kampus sijaitsee kaupungin sydämessä.

Newcastle University

Newcastlen yliopiston kampus ja suurin osa kampusasunnoista sijaitsee keskustassa. Newcastle on eläväinen 260 000 asukkaan opiskelijakaupunki, josta löytyy jokaiselle jotakin.

Miksi Newcastle University?

Newcastle University on yksi Englannin vanhoja ja johtavia yliopistoja, joka tarjoaa laajan valikoiman oppiaineita. Yliopisto on tunnettu niin laadukkaasta opetuksesta kuin tunnetuista tutkimuksistaan.

Newcastle University on listattu Englannin 20 parhaan tutkimusyliopiston joukkoon. Yliopisto tarjoaa myös maailmanlaajuisella tasolla erinomaiset urapalvelut opiskelijoilleen. Yliopistolla onkin vahvat siteet paikallisiin yrityksiin, joten opiskelijoille on tarjolla runsaasti työharjoittelumahdollisuuksia. Newcastlen kaupunki on valittu jo kolmena perättäisenä vuotena Britannian parhaaksi opiskelukaupungiksi MSN matkailusivustolla.

Vahvimmat alat yliopistossa ovat Architecture, Agriculture, Chemical Engineering, Fine Art, Linguistics, Media ja Cultural Studies. Yleisesti Business ja Engineering -ovat tämän yliopiston suosituimpia aloja.

Yliopiston sähköinen esite.

Fakta

Opiskelijoita: 20 456
Kansainvälisiä opiskelijoita: 3 946
Yliopiston sivut: www.ncl.ac.uk 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Newcastle University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä