London Metropolitan University

Koulutusohjelmat London Metropolitan Universityssä

Opinnot London Metropolitan Universityssä

Valitse neljän tiedekunnan laajasta opintovalikoimasta omasi ja lähde suorittamaan joko vaihto-opintoja tai koko tutkintoa Lontooseen. Opiskelu ulkomailla antaa opintoihisi lisämausteen ja näkökulmia, joita et Suomessa saa!

London Metropolitan Universityssä voit valita opintoalasi kuuden tiedekunnan tarjonnasta:

 • Sir John Cass School of Art, Architecture and Design
 • School of Business & Law
 • School of Computing and Digital Media 
 • School of Human Sciences
 • School of Social Professions
 • School of Social Sciences

London Metropolitanin puitteet on suunniteltu vastaamaan työelämän tarpeita: opit jo koulussa käyttämään laitteita, joihin törmäät myöhemmin työurallasi. Opetus on käytännönläheistä ja pääset testaamaan oppimaasi jo koulussa. London Metropolitanissa on oma malli-oikeussali, uutishuone, pörssi sekä huippuluokan tiedekeskus.  

Mitä London Metropolitanissa voi opiskella?

 • Vaihto-opinnot (Study abroad)
  Kansainvälisillä vaihto-opiskelijoilla on hyvät oltavat London Metropolitanissa: koulutusohjelmissa on otettu huomioon kansainvälisyys niin lukukausien aikatauluissa kuin opinto-ohjelmien sisällöissäkin. Opiskelu on lisäksi varsin joustavaa: voit yhdistellä kursseja omaan opintokokonaisuuteen myös muilta kuin omalta alaltasi (kanditasolla). 
 • Kandidaatin tutkinto
  Pääsääntöisesti kandin opinnot kestävät 3 vuotta London Metropolitanissa. Tutkinnot muodostuvat pakollisista ja vapaavalintaisista moduuleista, joten pystyt suuntautumaan valitsemallasi alalla jo kandivaiheessa omien mielenkiinnonkohteidesi mukaan.

 • Sertifikaattitutkinto
  Sertifikaattitutkinto on erityistutkinto/diplomi, jonka voi suorittaa tietyillä opintoaloilla, esim. yritysjohtaminen, luonnontieteet ja oikeustieteet. Diplomin suorittamiseen kuluu tavallisesti 2 lukukautta. 

 • Maisterin tutkinto
  London Met tarjoaa useita maisteriohjelmia, joihin voit pyrkiä suomalainen kandi tai alempi amk-tuktinto taskussasi. Halusitpa sitten syventää oppimaasi samalla tutulla alalla, laajentaa osaamiskenttääsi hieman sivusuunnassa tai vaihtaa kokonaan suuntaa, löydät varmasti omasi maisteriohjelmien valikoimasta. 

 • Tohtorin tutkinto
  London Metropolitan Universityn tutkimuskeskus tukee tohtoriopiskelijoita ja seuraa heidän edistymistä opinnoissa. Yliopisto tarjoaa tohtoriopiskelijoille tutkimuskoulutusta ja mahdollisuuden osallistua maisteritason kursseille, jotka tukevat väitöskirjan aihetta. 

Ota yhteyttä opintoneuvojiimme, niin autamme sopivan koulutusohjelman valinnassa. Sinä päätät, mitä opiskelet, mutta me voimme auttaa vaihtoehtojen rajaamisessa ja osaamme kertoa, mistä ohjelmasta saat parhaan vastineen omille toiveillesi. 

Koulutusohjelmat London Metropolitan Universityssä

Lukukaudet

London Metin akateeminen vuosi on jaettu kahteen lukukauteen, syyskuussa alkavaan syyslukukauteen ja tammikuussa alkavaan kevätlukukauteen. Koska London Metissä on jatkuva haku, suosittelemme, että aloitat hakuprosessin välittömästi, kun olet tehnyt päätöksesi hakea opiskelemaan Lontooseen.

London Metropolitan Universityn tarjonta

Avaa opintoalakohtaiset otsikot, niin näet London Metin koulutusohjelmatarjonnan.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja London Metropolitan University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä