London Metropolitan University

Majoitus London Metropolitan Universityssä - London Metropolitanin kampukset

Opiskelijamajoitus London Metropolitan Universityssä

London Metropolitan Universityllä on kolme kampusta, joissa riittää tekemistä myös luentojen ja pänttäämisen ulkopuolella. Opiskelijamajoitus hoituu yliopiston avustuksella, vaikkei London Metillä olekaan varsinaisia omia opiskelija-asuntoloita.

Opiskelijamajoitus Lontoossa

London Metropolitan Universityn oma asuntotoimisto, Accommodation Bureau, auttaa opiskelijoita majoituksen järjestämisessä. Asumiseen liittyvät asiat ja järjestelyt huolestuttavat monia, ja vaikka asioiden hoitaminen vaatii hieman aiheeseen perehtymistä, ei asiasta kannata ottaa turhaa stressiä. Asumisjärjestelyt ovat olennainen osa uudessa kaupungissa viihtymistä, ja niin London Met kuin mekin täällä KILROYn päässä ymmärrämme tämän – ihan jo omienkin kokemuksiemme perusteella.

Vaikka London Metropolitanilla ei ole omia opiskelija-asuntoloita, sillä on kuitenkin oma asuntoasioihin perehtynyt toimisto, jonka kautta myös kansainväliset opiskelijat voivat hakea asuntoja kampusalueiden lähettyviltä. Lontoossa on tarjolla paljon erilaisia asumisvaihtoehtoja, joista voit lukea lisää täältä.

Majoitus London Metropolitan Universityssä

Kampuselämä London Metropolitanissa

Opiskelija-aika on mahtava jakso elämässä, jolloin sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus testata omia rajojasi, tutustua ihmisiin eri taustoista ja kulttuureista ja yksinkertaisesti nauttia menosta! Toki kaikkea tätä voi tehdä myöhemminkin, mutta yliopistoilmapiirissä on sitä jotakin erityistä... Muista että opiskelu ei ole ainoastaan tenttejä ja deadlinejä!

Osallistu siis opiskelijatoimintaan, liity urheilujoukkueeseen, mene mukaan järjestelytoimikuntiin ja ole kaikin tavoin aktiivinen. Sen lisäksi että aktiivinen opiskelijaelämä on hauskaa ja sosiaalisesti palkitsevaa, kerrytät samalla erinäisiä taitoja, joista on jatkossa hyötyä myös työmarkkinoilla.

London Metropolitan Universityn kampukset

London Metropolitanilla on kolme kampusta: Aldgate Itä-Lontoossa, Moorgate kaupungin keskustassa ja Holloway kaupungin pohjoisosassa. 

 • Aldgate 
  Aldgate-keskittymä on taide-, arkkitehtuuri-, media- ja designopintojen opetuspaikka. Aldgate sijaitsee vain muutaman minuutin päässä eloisalta Brick Lanelta, jonka varrella riittää valinnanvaraa niin ruokapaikkojen, vintage-kauppojen, halpojen baarien ja taidegallerioiden tarjonnassa
 • Holloway
  Hollowayn kampusalue on luonnontieteiden, tietojenkäsittelytieteen, yhteiskuntatieteiden ja humanististen tieteiden kotipaikka. Yliopistorakennukset ovat kuuluisan Emirates Stadiumin, jalkapallojoukkue Arsenalin kotistadionin, vieressä. 
 • Moorgate
  Moorgate sijaitsee aivan Lontoon keskustassa. Moorgatessa, pilvenpiirtäjien katveessa, viettävät aikaansa kauppatieteiden opiskelijat. 

London Metropolitan University - Kampukset

Liikenne London Metropolitanin alueella

 • Aldgate: Kampus sijaitsee vain muutaman minuutin päässä Algate ja Algate East -metroasemilta, joille ensinnä mainitulle pääset Circle, Metropolitan ja District -linjojen metroilla ja jälkimmäiselle Hammersmith & City -linjoilla. Juna-asemat Liverpool Street ja Fenchurch Street ovat lyhyen kävelymatkan päässä.
 • Holloway: London Metropolitan Universityn rakennukset sijaitsevat Holloway Road -metroasemaa vastapäätä. Asemalle pääset Piccadilly-linjan metroilla. Highbury & Islington -metro- ja juna-asema on niin ikään lähellä. 
 • Moorgate: Kampus sijaitsee parin minuutin päässä samannimiseltä metroasemalta. Moorgaten asemalle pääset Circle, Metropolitan, Northern, Hammersmith & City -metrolinjoilla sekä First Capital Connect -junalla. Myös Liverpool Street -juna-asema on vain lyhyen kävelymatkan päässä. 
Valmiina seikkailuun? Sinä ja London Metropolitan University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä