London Metropolitan University

Hakeminen London Metropolitan Universityyn

Hakeminen London Metropolitan Universityyn

London Metropolitan Universityllä on käytössään jatkuva haku. Käytännössä tämä tarkoittaa, että hakuaika on todella laaja, mutta päästäksesi aloittamaan toivomanasi ajankohtana ja turvataksesi itsellesi tarpeeksi aikaa käytännön järjestelyihin, suosittelemme, että aloitat hakuprosessin heti, kun olet tehnyt päätöksesi pyrkiä opiskelemaan London Metropolitaniin.

Olemme London Metropolitan Universityn virallinen edustaja Suomessa, mikä takaa, että meillä on aina ajantasainen tieto kaikkeen London Metropolitanissa opiskeluun liittyvässä ja että meillä on suorat yhteyshenkilöt yliopiston päässä. Sinulle tämä tarkoittaa, että säästät aikaa, kun sinun ei tarvitse etsiä oikeita henkilöitä yliopiston nettisivuilta vastaamaan kysymyksiisi, vaan voit kysyä kaiken tarvitsemasi yhdestä paikkaa, meiltä. 

Ota yhteyttä opintoneuvojiimme, niin saat lisätietoa hakumenettelystä, tärkeistä päivämääristä opiskelijamajoituksen osalta ja hakukaavakkeet London Metropolitaniin.  

Sisäänpääsykriteerit London Metropolitan Universityyn

Sisäänpääsyvaatimukset vaihtelevat valitsemastasi koulutusohjelmasta riippuen. Hakuvaiheessa yliopisto ottaa huomioon aiemmat sekä tämänhetkiset opintosi ja niistä saamasi arvosanat. Kysy tarkemmat tiedot opintoneuvojiltamme.

Kielivaatimukset

Yliopisto vaatii opiskelijoiltaan hyvää englannin kielen tasoa varmistaakseen, ettei kielitaito ole este opinnoille. Kielitaidon tason voi todistaa kielitesteillä tai aiemmilla opinnoilla. Tässä alla viitteelliset vähimmäisvaatimukset. Huomaathan, että pisterajat saattavat vaihdella tutkinnosta ja opintoalasta riippuen.

  • Kandiopinnot: IELTS 6.0 
  • Maisteriopinnot: IELTS 6.0
  • YO-todistuksen pitkän englannin arvosanalla M-L voi hakea kielitestivapautusta. Ei aikarajaa.

Jos haet opiskelemaan kandidaatin ohjelmaan tai vaihto-opintoihin yhdeksi tai kahdeksi lukukaudeksi, London Metropolitan University voi ottaa IELTS-testin sijaan huomioon lukion tai ammattikoulun englannin opintosi. Vastaavasti maisteriohjelmiin hakevat saattavat voida todistaa riittävän kielitaidon kandidaatin tutkintoon sisältyvillä kieliopinnoilla. Eli ennen kuin varaat aikaa kielitestiin, ota ihmeessä yhteyttä ja kysy ohjelmakohtaiset vaatimukset opintoneuvojiltamme.

Hakuaika London Metropolitan Universityyn?

Pääsääntöisesti London Metropolitan Universityllä on käytössään jatkuva haku. Kandiohjelmien syksyn aloituksiin virallinen haku sulkeutuu aina saman vuoden tammikuun 15. päivä, joten haku olisi suositeltavaa aloitettavan ennen tätä aikarajaa. Virallisen hakuajan sulkeuduttua on kuitenkin mahdollista hakea moniin kandiohjelmiin jälkihaussa vielä kesäkuulle saakka. Ota yhteyttä opintoneuvojiimme, niin saat hakukaavakkeet ja tarkat ohjeet hakuajoista sekä tarvittavista todistuksista ja muista liitteistä. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja London Metropolitan University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä