London Metropolitan University

Opiskelu London Metropolitan Universityssä
 

Opiskelu London Metropolitan Universityssä

London Metropolitan University tarjoaa dynaamisia ja käytännönläheisiä kursseja Lontoon sydämessä. London Metropolitannin opiskelijakunta on vaikuttavan monikansallinen ihan koko maan mittakaavalla arvioituna, mikä takaa mielenkiintoisen ja avartavan opintokokemuksen kaikille opiskelijoille.

Lue alta perustietoja opiskelusta London Metropolitan Universityssä ja siirry sitten muille sivuille tarkempien tietojen äärelle: opiskelu, majoitus, opiskelijaelämä Lontoossa ja hakuprosessi

Miksi opiskella London Metropolitan Universityssä?

 • Yliopisto sijaitsee keskellä yhtä maailman mielenkiintoisinta kaupunkia, jossa pääset imemään itseesi energiaa kaupungin sykkeestä.
 • Saat koko opintojesi ajan tukea ja apua kaikkiin opintoihin ja Lontoossa asumiseen liittyvissä asioissa. 
 • Opiskelet monikukttuurisessa ympäristössä, jossa opit jatkuvasti myös toisten opiskelijoiden mielipiteistä, ajatuksista ja näkökulmista.
 • Kurssien painopiste on ammattimaisuudessa ja käytännönläheisyydessä. Opetuksen painopiste on työkokemuksen kartuttamisessa ja opintojen jälkeisessä työllistymisessä.

Opiskelu London Metropolitan Universityssä


London Metropolitan Universityn kansainvälinen maine 

Times Higher Education rankkasi London Metropolitanin Iso-Britannian parhaaksi nuoreksi (perustettu vuonna 2000 tai sen jälkeen) yliopistoksi (2017). 

Useat kurssit saivat 100 % tyytyväisyysarvion kansallisessa opiskelijakyselyssä (2016).

Mitä London Metropolitan Universityssä voi opiskella?

Metrokartan, kaupungin oikopolkujen ja halpojen baarien opiskelun lisäksi London Metropolitan Universityssä voit opiskella

 • Kandidaatin tutkinnon (UG - Undergraduate)
 • Maisterin tutkinnon (PG - Postgraduate)
 • Vaihto-opintoja lukukauden tai kaksi (Study Abroad)
 • Tohtorin tutkinnon (PhD)
 • Sertifikaatti-tutkinnon

Koulutusohjelmaa valitessasi sinulla on pitkä lista vaihtoehtoja. Jos et itse keksi, mikä on se osuvin suunta, ota yhteyttä, kerro toiveistasi ja tavoitteistasi, niin pohditaan asiaa yhdessä.

Mitä maksaa opinnot London Metropolitan Universityssä?

Opintojen hinta riippuu valitsemastasi koulutusohjelmasta ja opintoalasta. Ota yhteyttä, niin saat tarkat tiedot juuri itseäsi koskevista lukukausimaksuista. Suuntaa antavia hintatietoja voit selata täältä.

Autamme samalla myös elinkustannusten budjetoinnissa ja kaikissa muissa mahdollisissa kysymyksissäsi. Muistathan, että opintoneuvontamme on ilmaista, joten varaa aika omaan juttutuokioon ja aloita tulevaisuutesi suunnittelu! 

Ilmainen opintoneuvonta tarkoittaa myös sitä, ettet maksa mitään ylimääräistä lukukausimaksuissa: valitsemasi yliopisto perii lukukausimaksut suoraan, eli me emme toimi välikätenä maksuliikenteessä. 

Suomalaiset (kuten kaikki muutkin EU-maista tulevat) opiskelijat voivat työskennellä opiskelujensa aikana Lontoossa. London Metropolitan Universityllä on oma Careers and Employment Service -yksikkö, joka auttaa työnhaussa ja valmistaa opiskelijoita yliopiston jälkeiseen uraan.

London Metropolitan University numeroina

 • Oppilaskunnassa on edustettuna yli 140 kansallisuutta.
 • Yliopistossa opiskelee yli 4,000 kansainvälistä opiskelijaa, joten sulaudut varmasti sekaan: moni muukin tulee yliopistoon "ulkopuolelta" joten uusiin ihmisiin tutustuminen on kaikilla edessä.
 • Yliopistossa työskentelee yli 2,400 henkilökunnan jäsentä, jotka pitävät huolen, että opiskeluarki rullaa.
 • 3 kaiken kattavaa kampusta (Holloway, Aldgate, Moorgate)

Opiskelu London Metropolitan Universityssä

Kuinka KILROY voi auttaa?

Tarjoamme ilmaista opintoneuvontaa: tule ja kysy vaihtoehdoistasi, kerro tavoitteesi ja huolistasi, niin aloitetaan yhdessä tulevaisuutesi suunnittelu. Ohjeistamme sinut läpi koko hakuprosessin. Meidän kautta saat samalla myös matkajärjestelyt ja vakuutukset kuntoon – sitten kun niiden aika on. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja London Metropolitan University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä