Coventry University

Opinnot Coventry Universityssä

Opiskelu - tiedekunnat


Business, Environment and Society -tiedekunta
tarjoaa dynaamisen ja innovatiivisen opiskelukokemuksen kaikille opiskelijoilleen. Coventry Universityn Business koulu on yksi suurimmista Euroopassa ja omaa näin ollen erinomaiset ​​yhteydet suurimpiin kansallisiin ja kansainvälisiin järjestöihin sekä yliopistoihin ympäri maailmaa.

Engineering and Computing -tiedekunta on suuri soveltavan tieteen ja teknologian keskus mitä tulee oppimiseen ja tutkimukseen. Kyseisen tiedekunnan toimialaan kuuluvat tieteet matematiikasta vesirakennukseen ja talonrakennukseen, tietojenkäsittelytieteeseen, koneenrakennukseen ja ilmailuun.

Health and Life Sciences -tiedekunta palkittiin työstään uusien ja tehokkaiden oppimis- ja opetus lähestymistapojen kehittämisessä statuksella Centre of Excellence vuonna 2005. Kyseisellä tiedekunnalla on vahvoja kumppanuuksia työnantajien parissa eri aloilta, kuten National Health Service, Social Services, Strategic Health Authorities ja monien tieteellisten yritysten kanssa.

Coventry School of Art and Design on perustettu 1843 ja omaa vakiintuneen maineen huippuosaamisesta, jota vahvistetaan jatkuvasti arjen aktiviteettien muodossa. Koulu on tästä ylpeä, sillä tämä heijastuu yliopiston tarjoamiin työharjoittelumahdollisuuksiin, live hankkeisiin sekä henkilöstön laajaan tuntemukseen ja kokemukseen kulttuuriteollisuudesta.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Coventry University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä