Coventry University

Opiskelu Coventryssa

Tärkeää tietoa Coventry Universityn Coventryn kampuksesta

  • Coventry University sijaitsee Coventryn kaupungin ytimessä. The University Square ja ympäröivä alue muodostavat turvallisen ympäristön, josta löytyy vanhan tuomiokirkon rauniot, uusi katedraali, palkittu Herbert taidegalleria ja museo, mukulakivikatuja, erikoisliikkeitä, kahviloita ja ravintoloita.
  • Englannin 11. suurin kaupunki on jännittävä paikka elää ja tarjoaa paljon erilaisia viihdykkeitä, kuten taidetta, kulttuuria, kulttuuriperinnön sekä runsaasti tapahtumia.
  • Coventry on viihtyisä, ystävällinen ja turvallinen kaupunki, jonka alhaiset elinkustannukset tekevät siitä yhden kaikkein kohtuuhintaisimmista opiskelijakaupungeista. Elinkustannuksia varten tulisi varata noin £800 kuukaudessa.
  • Coventryssä voit odottaa näkeväsi maailmanluokan viihdettä. Jotkut suurimmista musiikin nimistä ovat esiintyneet Ricoh areenalla. Lisäksi tarjolla on ulkoilma-konsertteja, kulttuuritapahtumia, toreja ja valikoima erilaisia musiikki- ja tanssitapahtumia.

Tärkeää tietoa Coventry Universityn Lontoon kampuksesta

  • Lontoossa opiskelet globaalin kaupankäynnin keskuksessa.
  • Kampus sijaiten Devonshire Square Estaten sydämessä Lontoon talousalueella ja näin ollen tarjoaakin ihanteellisen paikan verkostoitumiselle suurten yritysten ja rahoitusmarkkinoiden kanssa.
  • Liverpool Streetin asema, historialliset Spitalfield markkinat ja Brick Lane ovat kaikki alle 5 minuutin kävelymatkan etäisyydellä kampuksesta.

Äläkä unohda opiskelujen ohella nauttia opiskelijaelämästä niin Coventryssä kuin Lontossakin. Erilaisiin illan viettoihin, harrastuksiin, reissaamiseen, liikuntaan, ruokailuihin, museoihin ja kulttuuririentoihin saat usein opiskelija-alennusta kansainvälistä opiskelijakorttia vilauttamalla. Lontoon opiskelija-alennukset tekevät kaupunkielämästä hieman edullisempaa ja opiskelijana saat alennuksia myös esim. bussikyydeistä.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Coventry University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä