Coventry University

Opiskelijaelämää Coventry Universityssä

Coventryn kampus on kooltaan 33 hehtaaria ja sijaitsee Coventryn kaupungin keskustassa. Kampuksen rakennuksia ja ympäristöä kehitetään ja laajennetaan jatkuvasti. Yliopiston tiloihin on investoitu £160 miljoonaa.

Sijainti

Coventry University sijaitsee Coventryn kaupungin keskustassa. The University Square ja ympäröivä alue muodostavat turvallisen ympäristön, josta löydät vanhan tuomiokirkon rauniot, uusi katedraali, palkittu Herbert taidegalleria ja museo, mukulakivikatuja, erikoisliikkeitä, kahviloita ja ravintoloita.

Tilat

Yliopiston kampus on kooltaan 33 hehtaaria ja sijaitsee Coventryn kaupungin keskustassa. Kampuksen rakennuksia ja ympäristöä kehitetään ja laajennetaan jatkuvasti. Yliopisto on investoinut £160 miljoonaa kampuksen tiloihin. Tähän sisältyy uusi £55 miljoonan Engineering and Computing -tiedekunnan rakennus, jonka on suunnitellut alan ammattilaiset Brittien teknillisesti edistyneimmäksi oppimistilaksi. Rakennus on suunniteltu tukemaan yliopiston innovatiivista ja jännittävää lähestymistapaa oppimiseen ja opetukseen, jota Massachusetts Institute of Technology (MIT) on vastikään korostanut sanoin Brittien emerging best practice.

Erottuva tornirakennus kampuksella on yliopiston Lanchester kirjasto, jossa on teoksia yli 1 200 tutkimuksen alalta, 450 työasemaa ja runsaasti oppimateriaalia ja tietopalveluja. Palkittu arkkitehtuurinen muotoilu maksimoi luonnonvaloa ja ilmastoinnin tehokkuutta, jonka lisäksi rakennuksesta löytyy kirjakauppa ja kahvila. Kampuksen keskuksessa on uusi rakennus, joka toimii ylioppilaskunnan ja opiskelijapalvelujen keskuksena, ja sitä kutsutaan nimellä the Hub. The Hubissa on tarjolla erilaisia palveluja, kuten Careers and Employability palvelut, lääkärin vastaanotto, neuvontaa sekä mielenterveys ja hyvinvointi tukipalveluja. The Spirituality and Faith keskus sijaitsee myös the Hubissa ja sieltä löytyy esimerkiksi kappeli ja rukoushuoneita. Lisäksi rakennuksesta löytyy ruokailualue, Costa Coffee, työnvälitystoimisto, elintarvikekauppa, kampaamo ja yökerho.

Yliopiston liikunta- ja vapaa-ajan keskuksesta löytyy äskettäin uusittu kuntosali, mukaan lukien erilaisia cardiovascular and resistance laitteita. Voit vuokrata urheiluhallin pelataksesi jalkapalloa, koripalloa ja monia muita lajeja. Tarjolla on myös liikunta- ja rentoutustunteja. Kampuksen vieressä on kaupungin urheilukeskus, josta löytyy 50 metriä pitä olympiauima-allas ja vapaa-ajankeskus.

Liikenne

Coventryyn on helppo päästä maan- tai rautateitse, kiitos keskeisen sijainnin. Lisäksi rautatieasema on vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä yliopistolta. Yliopisto on aivan kaupungin keskustassa, mutta niille, jotka haluavat matkustaa kauemmaksi myös laajan alueen kattava bussiasema sijaitsee aivan lähellä kampusta.

Asuminen

Asuessa kaukana kotoa opiskelija-asuntola on hyvä tapa saada uusia ystäviä ja samalla opiskelija pääsee lähemmäksi yliopistomaailmaa. Coventryn yliopistolla on hyvä valikoima miellyttäviä, turvallisia ja kohtuuhintaisia majoitusvaihtoehtoja. Tiedämme, että opiskelijat haluavat valikoiman monen tyyppisiä vaihtoehtoja, joista jokainen voi löytää omiin elämäntapoihin soveltuvan vaihtoehdon. Coventry tarjoaa tällaisen valikoiman ja mikäli haluat vuokrata yksityisen asunnon kaupungista, apuna on yliopiston oma vuokravälitystoimisto. Yliopiston tarjoamat majoitus vaihtoehdot ovat:

- Yliopiston omistama asuntola
- Ruokailut sisältävä majoitus (Catered)
- Itsepalvelumajoitus
- Hyväksytyt yksityiset asuntolat (Approved halls of residence)
- Yksityinen majoitus
- thefuturelets (yliopiston oma vuokraväliystoimisto)

Tämän hetkiset majoituskustannukset vaihtelevat £97,50–210/viikko majoitustyypistä riippuen.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Coventry University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä