Bournemouth University

Opiskelijamajoitus Bournemouthissa

Opiskelijamajoitus Bournemouth Universityssä

Bournemouthin kampuselämä on vilkasta ja täynnä elämää. Löydät helposti oman paikkasi kansainvälisessä ja dynaamisessa ympäristössä. Kansainvälisenä opiskelijana sinulle taataan asuinpaikka, joten huoli pois asuntojärjestelyistä!

Bournemouth Universityn kampukset

Bournemouth Universityllä on kaksi kampusta: Landsdowne-kampus kaupungin keskustassa, lähellä rantoja ja kauppoja sekä Talbot-kampus hieman kauempana (noin  3km) keskustasta. Suurin osa opetuksesta tapahtuu Talbot-kampuksella; keskustan Landsdowne-kampuksella on lähinnä opetusta terveysalan opiskelijoille sekä maisteritason kauppatieteen opiskelijoille.

Muutamien koulutusohjelmien opetus tapahtuu Wiltshire Collegessa, Salisburyssä, noin 50 minuutin päässä Bournemouthin pohjoispuolella. 

Bournemouth Universityn kampusBournemouth Universityn kampukset ovat moderneja ja tarjoavat opiskelijoille paljon aktiviteetteja ja tekemistä myös luentojen ja tenttilukemisien ulkopuolella.

Kampuselämä Bournemouthissa

Bournemouth University on ajan tasalla puitteidensa osalta. Erityisesti media-, elokuva-, televisio- ja design-alojen opiskelijat arvostavat moderneja laitteita, jotka vastaavat kunkin alan vaatimuksia. Kampuksilta löytyy, luonnollisesti kaikkien opiskelijoiden käyttöön, myös kattava kirjasto, tietokonetiloja, kahviloita sekä erilaisia oleskelutiloja. 

Lähes kaikki opiskelijoiden tukipalvelut sijaitsevat keskustakampuksella.

Opiskelijamajoitus Bournemouthissa

Kaikille kansainvälisille opiskelijoille taataan kampusasunto ensimmäiseksi opiskeluvuodeksi, kunhan toimit annettujen aikarajojen puitteissa. Suurin osa asuntoloista sijaitsee Landsdowne-kampuksella, sekä ympäri Bournemouthia, myös naapurikaupungissa Poolessa. Lisää tietoa asumiseen liittyen saat tietenkin opintoneuvojiltamme.

Majoitus Bournemouth Universityssä - Opiskelija-asuntola Lansdowne-kampuksella
Majoitus hoidossa Bournemouth Univerityssä!

Osa kampusmajoituksesta on varattu tietyn alan opiskelijoille. Kampusmajoitus on aina jaettu niin, että kandintason opiskelijat ja maisteritason opiskelijat ovat erikseen. Tarjolla on useita eri hintatason majoitusmahdollisuuksia. Majoituksen hinta on noin 80–100 puntaa/viikko, riippuen majoituksen tasosta. Kaikki huoneet kampuksella ovat en-suite ratkaisuja (oma huone, jossa oma kylpyhuone) ja kaikista löytyy langaton internet ja puhelimet.

Liikenne Bournemouth Universityn alueella 

Bournemouthin oma Unilinx-bussipalvelu operoi kaikista kampusasunnoista kummallekin kampukselle. Säännöllinen bussilinja ajaa kahden kampuksen väliä 15 minuutin välein. Opiskelijat saavat busseista alennusta student travel cardilla, jonka saa kampukselta.

Samalla kortilla opiskelijat saavat alennusta myös kaikista kaupungin bussilinjoista. Kampukselta pääset helposti myös kaupungille. Bussit kulkevat kampuksilta 15 minuutin välein Bournemouthin keskustaan.

Sekä Bournemouthin kampukset että kaupunki ovat helppoja myös pyörällä liikkumiseen.

 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Bournemouth University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä