Bournemouth University

Hakeminen Bournemouth Universityyn

Hakeminen Bournemouth Universityyn

Jos kiinnostuit Bournemouth Universitystä, ota ihmeessä yhteyttä opintoneuvojiimme, joilta saat ajantasaista tietoa hakuprosessista, -päivämääristä ja mahdollisista apurahoista.

Olemme Bournemouth Universityn virallinen edustaja Suomessa, mikä tarkoittaa, että meillä on suora yhteys yliopistoon joten sinä saat kauttamme varmasti oikeaa ja ajantasaista tietoa. Kun tulet juttelemaan opintoneuvojimme luokse, saat kaiken tiedon ja vastaukset yhdestä paikkaa sen sijaan, että käyttäisit aikaa oikeiden henkilöiden metsästämiseen esimerkiksi yliopiston omilta nettisivuilta.

Bournemouth Universityyn voi hakea ainoastaan tutkinto-opiskelijaksi suorittamaan joko kandidaatin tai maisterin tutkintoa (ei vaihto- tai freemover-opiskelijaksi). 

Pääsyvaatimukset Bournemouth Universityyn

Pääsyvaatimukset vaihtelevat valitsemasi koulutusohjelman mukaisesti. Bournemouth University vaatii keskitasoista akateemista menestystä aiemmista opinnoistasi. Hakemuksessasi arvioidaan nykyiset ja aikaisemmat opintosi niiden tason ja niistä saamiesi arvosanojen mukaisesti. 

Kielivaatimukset

  • Kandidaatin tutkintoa varten: IELTS 6.0/6.5. 
  • Maisterin tutkintoa varten: IELTS 6.0 - 7.0.
  • YO-todistuksen pitkän englannin arvosanalla M-L voi hakea kielitestivapautusta (osaan ohjelmista vaatimus E-L). Ei aikarajaa. 

Kysy opintoneuvojiltamme mahdollisista ylioppilastodistuksen ja suomalaisten korkeakoulujen IELTS-kielitestin korvaavuuksista. 

Hakuaika Bournemouth Universityyn?

Hakuajat saattavat vaihdella koulutusohjelmakohtaisesti, joten ota yhteyttä opintoneuvojiimme, niin saat hakukaavakkeet ja tarkat ohjeet hakuajoista sekä tarvittavista todistuksista ja muista liitteistä. 

Bournemouth Univeristyn apurahat

Bournemouth University tarjoaa useita eri apurahoja kansainvälisille opiskelijoille. Kaikki apurahat ovat tarkoitettu kokoaikaiseen opiskeluun ja ne myönnetään suorina vähennyksinä lukukausimaksuista. 

Pääsääntöisesti syksyllä alkaviin opintoihin apurahojen haku loppuu toukokuussa ja tammikuussa alkaviin opintoihin vastaavasti marraskuussa. Tarkista aina tarkat hakuajat ja -vaatimukset joko opintoneuvojiltamme. Lue lisää Bournemouth Universityn apurahoista

 

Tuo tai lähetä täytetty ja allekirjoitettu hakulomake liitteineen KILROYlle: 

KILROY education Finland
Kaivokatu 10 A
00100 Helsinki

Tarkistamme, että hakemuksesi on täytetty oikein ja tarvittavat liitteet ovat mukana. Hakemuksesi on kauttamme heti seuraavana päivänä yliopiston käsiteltävänä. Halutessasi voit hakea myös useampaan kuin yhteen yliopistoon kerralla!

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Bournemouth University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä