Bournemouth University

Bournemouthissa on yli 8 km hiekkarantaa.
 

Opiskelu Bournemouth Universityssä

Bournemouth University tarjoaa opiskelijoilleen korkeatasoiset puitteet ja innovatiivisen opiskeluympäristön. Bournemouthista valmistuneet ovat kysyttyjä tekijöitä työmarkkinoilla, ja yliopiston opiskelijoiden työllistymisprosentti onkin ollut koko Britannian korkeimpia jo useampana vuotena. Bournemouthin vetovoimaan kuuluu myös upea hiekkaranta ja paikallisessa mittakaavassa verrattaen lämmin ilmasto.

Lue alta perustiedot opiskelusta Bournemouth yliopistossa. Yliopistoprofiilin muilta sivuilta löydät infoa koulutusohjelmista, majoituksesta, opiskelijaelämästä Bournemouthissa sekä hakuprosessista.  

7 hyvää syytä opiskella Bournemouth Universityssä

 • Kuusi kuukautta valmistumisen jälkeen 93 % Bournemouthin opiskelijoista on joko työllistynyt tai saanut jatko-opintopaikan.
 • Bournemouth Universityssä opiskelee 2372 kansainvälistä opiskelijaa 120 maasta.
 • Kaikkiin kandidaatin koulutusohjelmiin kuuluu mahdollisuus työharjoitteluun. 
 • Bournemouth University tarjoaa opiskelijoilleen jopa vuoden mittaisia palkallisia harjoitteluja 29:ssä kauppatieteiden (Business), turismin (Tourism), tietotekniikan (IT) ja teknologian (Technology) maisteriohjelmassa. 
 • Bournemouth Universityllä on yksi Britannian suurimpia digitaalisten sanoma- ja aikakauslehtien sekä e-kirjojen kokoelmia, mikä tekee yliopiston kirjastosta todellisen aarreaitan opiskelijalle, joka ei halua raahata repullista paperia mukanaan!
 • Opiskelijakunnan tarjonnasta löydät itsellesi sopivan harrastuksen yli 100 erilaisen kerhon joukosta: kulttuuria, opintopiirejä ja urheilua. 
 • Toisin kuin monissa yliopistoissa Bournemouthissa kanditason lukukausimaksut ovat kiinteät aloittamisvuoden mukaan, eli lukukausimaksut eivät voi nousta vuosi vuodelta. Tämä luonnollisesti helpottaa opintojesi budjetointia ja suunnittelua.

Opiskelu Bournemouth Universityssä - Poikkea biitsille opiskelujen lomassa

Bournemouth Universityn maine

Bournemouthin yliopiston erityisin vahvuuksiin kuuluu matkailuala, media sekä animaatio. Yliopisto lukeutuu maan huippuihin myös kaupallisen alan koulutusohjelmilla.

 • Alansa keskeisempiin julkaisuihin lukeutuva 3D World Magazine rankkaa Bournemouthin National Centre for Computer Animation (NCCA) laitoksen animaatio- ja digitaalisten tehosteiden osaamisen maailman top 10 -listalleen.  
 • Guardianin yliopisto-oppaan mukaan Bournemouth University kuuluu Britannian top 10 -listalle restonomi- (Hospitality), tapahtumatuottaja- (Event Management) sekä matkailualan (Tourism) opintojen osalta. 
 • Bournemouth Universityllä on 33 ammattijärjestöjen akkreditoimaa koulutusohjelmaa.

Mitä Bournemouth Universityssä voi opiskella?

Fish & chipsien, pubielämän, intohimoisen jalkapallokulttuurin ja kaiken kaikkiaan unohtumattomien opiskelukokemuksien lisäksi Etelä-Englannissa ja Bournemouthissa opiskelijaa houkuttelee luonnollisesti laaja opinto-ohjelmien tarjonta.

Bournemouth Universityllä on kattava valikoima opintovaihtoehtoja sekä kandi- että maiseteritasolla. Suosituimpia opintoaloja ovat journalismi (Journalism), muotoilu (Design), elokuva- ja televisiotuotanto (Film and Television), matkailuala (Tourism), taloustiede (Economics), data-animaatio (Data Animation) ja markkinointi (Marketing).

Bournemouth Universityn opintojen hinta?

Bournemouth Universityllä on kandiopintojen osalta kiinteät lukukausihinnat opintojen aloittamisvuoden mukaan. Eli tiedät tarkkaan, kuinka paljonko tutkinnollesi tulee hintaa lukukausimaksujen osalta jo ennen kuin aloitat opiskelun. Huomaathan, että lukukausimaksut ovat tismalleen samat haitpa sitten meidän kauttamme tai itsenäisesti. 

Ota yhteyttä opintoneuvojiimme tarkempien hintatietojen saamiseksi. Autamme myös muutoin opintojen budjetoinnissa, hakuprosessissa ja käytännön asioissa, joten älä turhaan jää pakertamaan yksin kysymyksiesi kanssa. 

Yksityiskohtia Bournemouth Universitystä

 • Lukuvuonna 2014–15 yliopisto myönsi 1224 apurahaa, joiden yhteissumma oli yli 2,2 miljoonaa puntaa. 
 • Seitsemän Oscar-palkintoa pokanneessa Gravity-elokuvassa työskenteli 60 Bournemouthin animaatio-osaston entistä opiskelijaa. 
 • Vuonna 2014 Bournemouthin opiskelijat kellottivat 2700 tuntia erilaisille vapaaehtoityöprojekteille. 

Kuinka KILROY voi auttaa Bournemouth Universityn opinnoissa?

Tarjoamme ilmaista opintoneuvontaa, mikä tarkoittaa, että voit joko soittaa tai tulla paikan päälle Helsingin toimistollemme juttelemaan opintoasioista, kuulemaan kaikki mahdolliset vastaukset, joita kaipaat Bournemouthissa ja ylipäätänsä ulkomailla opiskelusta. Opintoneuvojamme ohjeistavat sinut läpi yliopistovalinnasta, hakuprosessin kautta aina opintojen alkuun asti.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Bournemouth University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä