BIMM-instituutti

Majoitus BIMM-instituutissa

Opiskelijamajoitus BIMM-instituutissa

Musiikkiopinnot BIMM-instituutissa kiinnostavat, mutta miten hoitaa asuntoasiat? Lue ensin tältä sivulta opiskelijamajoituksesta ja instituutin kampuksista ja kysy sitten lisäkysymyksesi opintoneuvojiltamme. Älä anna käytännön järjestelyiden tulla unelmiesi esteeksi!

Opiskelijamajoitus Lontoossa

BIMM-Instituutilla ei ole omia opiskelija-asuntoja, mutta tämä ei tarkoita etteikö Lontoosta löytyisi opiskelijakämppiä.  

Instituutti on kasannut opiskelijoille majoitusoppaan, josta saat viitteellisiä hintatietoja, vinkkejä asunnon hakuun sekä tietoa eri asuntofoorumeista ja elämisen hintatasosta Lontoossa. Instituutti auttaa opiskelijoita asunnon ja kämppisten löytämisessä mm. lähettämällä Accommodation Shares -listan kaikille uusille hyväksytyille opiskelijoille.

Lisäksi opiskelijoille on tarjolla myös henkilökohtaista apua asunnonetsintään. Saat tästä kaikesta lisäinfoa hyväksymisen jälkeen. 

BIMM-instituutin kampus

Kampuselämä BIMM-instituutissa

Kaikkia instituutin opiskelijoita yhdistää intohimo musiikkiin. Osa on esiintyjiä, osa tuottajia, osa journalisteja ja osa liike-elämän osaajia, mutta kaikki tekevät töitä musiikin parissa. Tämä tarkoittaa, että BIMM on luova yhteisö, josta ei puutu intohimoa eikä osaamista. Opiskelijakunta on tärkeä verkosto niin opintojen aikana kuin tulevaisuudessa työelämässä: suurella todennäköisyydellä opiskelukaverisi ovat myöhemmin työkavereitasi tavalla tai toisella.

BIMM-instituutin kampus on siis verkostoitumiskenttä. Toisten opiskelijoiden lisäksi kampus on tärkeä areena myös muusiikkiteollisuuteen verkostoitumisessa, joten pidä silmät, korvat ja mieli auki mahdollisuuksille koko opiskelujesi ajan. Ammattitaitoisten opettajien lisäksi instituutissa vierailee säännöllisesti myös oppilaitoksen ulkopuolisia, alan ammattilaisia jakamassa osaamistaan. 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja BIMM-instituutti?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä