BIMM-instituutti

Hakeminen BIMM-instituuttiin

Hakeminen BIMM-instituuttiin

Jos BIMM kuulostaa houkuttelevalta vaihtoehdolta tulevaisuutesi kannalta, aloita hakuprosessi jo tänään.

Sisäänpääsyvaatimukset BIMM-instituuttiin

Kaikkiin BIMM-instituutin diplomi- ja tutkinto-ohjelmiin yhtenä pääsyvaatimuksena on koe-esiintyminen. Hakijat voivat osallistua koe-esiintymiseen joko paikan päällä tai toimittaa hakukomitealla videon.

Ota yhteyttä opintoneuvojiimme, niin saat tarkemmat ohjeet kunkin opintoalan koe-esiintymisistä.  

Kielivaatimukset

Sekä diplomi- että tutkinto-opintoja varten BIMM-instituutissa on tietyt kielivaatimukset ulkomaalaisille opiskelijoille. Kielivaatimuksien taustalla on luonnollisesti tarve varmistaa, että opiskelijat pystyvät sekä seuraamaan että osallistumaan aktiivisesti opetukseen.

Suomalaisilta opiskelijoilta vaaditaan vähintään arvosanaa E ylioppilaskirjoituksista. Jos olet käynyt lukion sijaan ammattikoulun, sinun tulee todistaa kielitaito IELTS-testillä. Kysy lisätietoja pääsyvaatimusrajoista ja valmistautumisesta kielitestiin opintoneuvojiltamme. 

Miten hakea?

Kun sinulla on ajatus, mitä haluat opiskella, ota yhteyttä opintoneuvojiimme. Olemme BIMM-instituutin virallinen edustaja Suomessa, mikä tarkoittaa, että meillä on yhteistyökumppanina aina ajantasainen tieto hakumenettelyistä ja -aikatauluista. Saat meiltä hakukaavakkeet ja kaikki opintoalakohtaiset tärkeät päivämäärät sekä tietoa mahdollisista apurahoista ja muutoinkin ulkomaan opintojen rahoittamisesta.   

Valmiina seikkailuun? Sinä ja BIMM-instituutti?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä