BIMM-instituutti

BIMM-instituutin kampuksella joku jammailee aina
 

Opiskelu BIMM-instituutissa

British & Irish Modern Music Institute, eli BIMM sijaitsee keskellä Lontoota, musiikkimaailman sydämessä. Mielenkiintoiset projektit, kutkuttavat mahdollisuudet ja alan isot tekijät kirjaimellisesti ympäröivät instituuttia ja sen opiskelijoita. Alueen energia on tarttuvaa ja opiskelijana annat oman lisäsi intohimoisen suhtautumisen ja innostuksesi tähän elämää kulplivaan ympäristöön.

Tältä sivulta saat BIMM-infoa tiiviissä paketissa. Seuraavilta sivuilta löydät tarkempaa tietoa opinnoista BIMM-instituutissa, opiskelijaelämästä Lontoossa, kampuselämästä ja majoituksesta sekä hakuasioista.

Olipa kyse sitten luokkahuoneesa, studiossa, lavalla tai festareilla oppimisesta, BIMM tarjoaa opiskelijoilleen huippuluokan puitteet ja voittamattomia mahdollisuuksia heidän – sinun – tavoitteidensa toteuttamiseksi. Lähde opiskelemaan Lontooseen ja verkostoidu ajoissa ja opi ammattimaisessa ympäristössä todellisen musiikkiteollisuuden puitteissa. 

Opiskelu BIMM-instituutissa

10 hyvää syytä opiskella BIMM-instituutissa

  1. BIMM-instituutin Lontoon yksikössä opiskelee oppilaita yli 50 eri maasta, mikä tekee opiskeluympäristöstäsi värikkään, dynaamisen ja moniulotteisen – toisin sanoen täydellisen luovaa työskentelyä ja itsensä haastamista ajatellen.
  2. Verkostoituminen on keskeinen osa musiikkiteollisuutta. Musiikkialalla työskentely on tiimityötä, mikä tekee yhteyksistä erityisen tärkeää. Opiskelu Lontoossa, toisten lahjakkaiden tulevaisuuden tekijöiden sekä alan ammattilaisten kanssa on hyvä tapa aloittaa musiikillinen urasi. 
  3. Opiskelijoilla on mahdollisuus päästä levyttämään huipputuottajien kanssa ja saada musiikkinsa kuuntelijoiden saataville. BIMM-albumille valitaan vuosittain 10–15 lahjakkainta opiskelijaa.
  4. Uraneuvonta on osa BIMM-instituutin opetusta: hyödynnä työelämän harjoittelujaksot ja master class -mahdollisuudet. Aiempien master class -"opettajien" joukkoon lukeutuvat mm. Robert Trujilo (Metallica), Nick Mason (Pink Floyd) ja Ed O’Brien (Radiohead).
  5. BIMM pyrkii tarjoamaan opiskelijoilleen kaikin tavoin hyvät eväät tulevaisuuteen. Tämä tarkoittaa teknisten ja taiteellisten oppien ja itseluottamuksen lisäksi yhteyksiä ja inspiraatiota. Instituutti järjestää säännöllisesti vierailevia luentoja ja verkostoitumistilaisuuksia, joilla pyritään takaamaan sulava siirtyminen opiskelijamaailmasta työelämään. 
  6. Esiintymiskokemusta: Luokkahuoneiden ja omien sisäisten harjoituksien lisäksi, BIMM-instituutin opiskelijat esiintyvät säännöllisesti erinäisissä live-konserteissa ympäri Lontoota. 
  7. Konserttien lisäksi instituutin opiskelijat osallistuvat tilaisuuksiin, joissa he esittelevät uutta materiaaliaan pienissä, intiimeissä tilaisuuksissa niin muille opiskelijoille, musiikinystäville kuin musiikkiteollisuuden kutsuvieraillekin. 
  8. Esiintymis- ja tuotantokokemusta myös Lontoon ulkopuolella: Esimerkiksi vuonna 2015 yli 1,100 BIMM-insituutin opiskelijaa oli mukana rakentamassa, tuottamassa ja esiintymässä erilaisilla festareilla ympäri Eurooppaa. 
  9. Instituutista valmistuneet työllistyvät hyvin alalle. Puoli vuotta koulusta lähdön jälkeen jopa 77% vastavalmistuneista on töissä. 
  10. BIMM-instituutista on valmistunut kasa musiikkialan ehdottomia huippuja. Alumneihin kuuluvat mm.James Bay, The Kooks, Izzy Bizu, Ed Drewitt (One Direction, Olly Murs, Little Mix), Jordan Whitmore (A&R Atlantic Records) ja Natasha Bent (Coda Music Agency: Take That, Disclosure, The Prodigy, Jess Glynne, Bastille, Ellie Goulding ja Imagine Dragons).

Opiskelu BIMM-instituutissa

Miten KILROY voi auttaa?
Opintoneuvojiemme apu ja ohjeistus on sinulle ilmaista. Autamme sopivan koulutusohjleman valinnassa, hakuprosessissa sekä käytännön järjestelyissä kuten lentolipuissa, vakuutuksissa, asuntoasioissa ja opintojen budjetoinnissa. Opintoneuvonnassa käynti ei sido sinua mihinkään. 

Jos päätät hakea kauttamme, perimme 50€ toimistokulun, joka maksaa itsensä nopeasti takaisin, kun säästät esim. notaarimaksuissa, kun pystymme BIMM-instituutin virallisena yhteistyökumppanina todistamaan todistuksesi oikeiksi. 

Huomaathan, että meidän kautta hakeminen ei vaikuta millään tavoin maksamiisi lukukausimaksuihin. BIMM-instituutin perimät lukukausimaksut ovat sinun ja oppilaitoksen välinen asia, eli hakiessa meidän kautta et häviä mitään, mutta saat kasapäin hyödyllisiä neuvoja.

Lisää BIMM-instituutista

Näiltä sivuilta löydät asiaa koulutusohjelmista, opiskelijaelämästä ja hakemisesta yleisellä tasolla. Kaikki yksityiskohtaiset tiedot löydät tietenkin BIMM-instituutin omilta sivuilta. 

Kun olet löytänyt itsellesi sopivat opintintovaihtoehdot, tule käymään tai soita, niin autamme hakuprosessissa eteenpäin. Voit aina olla meihin yhteydessä, jos et esimerkiksi löydä etsimääsi tietoa BIMM:in omilta sivuilta. Olemme instituutin virallinen edustaja, mikä tarkoittaa, että meillä on aina viimeisin tieto ja suora yhteys oppilaitokseen.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja BIMM-instituutti?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä