Englanti

Opiskelu Englannissa - Bournemouth
 

Opiskelu Englannissa

Matka Suomesta Englantiin on lyhyt, ja EU:n myötä oleskeleminen Englannissa ei vaadi erityisiä lupia. Englannin monipuolinen kulttuurielämä, monivaiheinen historia ja tietysti englantilaisten oma charmi tekevät varmasti opiskelukokemuksestasi unohtumattoman. Lähde siis opiskelemaan Englantiin!

Miksi opiskella Englannissa?

Englannilla on pitkät perinteet korkeakoulutuksen alalla ja hyvän maineen ja houkuttelevien metropoliensa ansioista maahan virtaakin opiskelijoita ympäri maailman. Englannissa opiskelet siis kansainvälisessä porukassa!

Englannissa opintomahdollisuutesi ovat laajat ja luot opintojesi aikana kansainvälisiä ammatillisia kontakteja ja ystävyyssuhteita. 

Opiskelu Englannissa - Testaa surffausta Bournemouthissa

Missä voin opiskella Englannissa?

Opiskelijaelämä Englannissa

Englanti tunnetaan maailmalla vaiherikkaasta historiasta, vilkkaasta yöelämästä ja monikulttuurisuudesta. Englanti tarjoaakin monipuolisen kattauksen opiskelijoille, joilla on varaa valita vapaa-ajan tekemisensä. Ryhdy penkkiurheilijaksi tai juokse itse jalkapallokentälle, harrasta kotimaanmatkailua ympäri Englannin pikkukyliä, ryhdy musikaalien suurkuluttajaksi, vietä aikaa huikeissa museoissa ja gallerioissa (joista moni on muuten ilmainen opiskelijoille), vaella hulppeissa maisemissa ja hyödynnä loma-aikoina nopea junayhteys Pariisiin ja Brysseliin.

Kaikenmoista opiskelijaelämää helpottaa ja avustaa ISIC-kortin opiskelija-alennukset Lontoossa ja muualla Englannissa.

Opiskelijaelämä Englannissa - Opiskelu Englannissa

Nykypäivän Englanti on moderni, energinen ja tulevaisuuteen nojaava. Modernien mieltymyksien ja demografian kansainvälistymisestä huolimatta Englanti on edelleen perinteisten tee-hetkien, viehättävien maalaiskylien ja karun kauniiden rannikkomaisemien kotipaikka. 

Englanti on postilaitoksen ja pubin kotimaa, jossa jalkapalloa seurataan yhtä tiiviisti kuin kuninkaallisten edesottamuksia. Fish and chips -kojuja löytyy lähes joka nurkalta, mutta nykyään pikaruokavaihtoehdot ovat monipuolistuneet curry-paikoilla ja monilla, monilla muilla maukkailla vaihtoehdoilla. Uhkarohkeimmat kulinaristit etsivät käsiinsä friteerattuja suklaapatukoita ja hampurilaisia – opiskelijana opiskelijan ruokavalio?

Opiskelu Englannissa

Englanti – Mielenkiintoinen & dynaaminen ympäristö opiskelijalle

Englanti on osa Yhdistynyttä kuningaskuntaa (UK), jonka muut osat muodostavat Skotlanti, Wales ja Irlannin saaren Pohjois-Irlanti. Koko maassa on asukkaita noin 61 miljoonaa, joista Englannissa asuu jotakuinkin 51 miljoonaa. UK on mailman johtavia rahoitusalan keskuksia ja sen talous on yksi Euroopan suurimpia. Maalla on suuret luonnonvarat, mutta nykyään nopeiten kasvava teollisuudenala on palvelut ja etenkin pankki-, vakuutus- ja liiketoimintapalvelut. 

Opiskelu Englannissa on erittäin suosittua, joten tule ihmeessä kysymään meiltä kokemuksia ja vinkkejä!

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Englanti?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä