Emirates Academy

Emirates Academysta voit valmistua mm. ravintola-alan osaajaksi.

Opiskelu

The Emirates Academy of Hospitality Management tarjoaa kaupallisen alan opintoja pääpainona palveluliiketoiminta.

Bachelor of Business Administration (Hons) in International Hospitality Management

The Emirates Academy myöntää 25%:n apurahan kaikille KILROYn kautta kandin opintoihin hakeville ja tarjouksen saaville suomalaisille.

Kandin opinnot kestävät kolme vuotta. Tämä kolmen vuoden mittainen kansainvälisesti tunnistettu honours degree antaa mahdollisuuden ja valmiudet hakea helpommin maisterin ohjelmiin. Kandin opintojen jälkeen maisterin ohjelmista valmistuvat opiskelijat voivat hakeutua johtotason työtehtäviin palvelualoilla ja edetä urallaan vaativampiin asiantuntija tehtäviin. Osana tutkintoa on mahdollista lähteä vaihtoon EHL:iin (Ecole Hôtelière de Lausanne, Hospitality Management School) tai Cornell Universityyn.

Tutustu BBA (Hons) in International Hospitality Management koulutusohjelman rakenteeseen.

Pääsyvaatimukset

  • Toisen asteen koulutus, noin 75% keskiarvo
  • Kielitesti (TOEFL, paper based 550 tai IELTS 6.0)
  • Sisäänpääsyyn vaadittu puhelinhaastattelu

Aikaisempien opintojen hyväksi lukeminen
Emirates Academyssa on mahdollista saada hyväksi luetuksi aikaisempia opintoja. Hyväksi luku on mahdollista saada muissa kansainvälisesti tunnistetuissa yliopistoissa suoritetuista opinnoista. Kuitenkin niin että aiemmista opinnoista voidaan hyväksi lukea enintään 50% (enintään 63 credits / 126 credits).

Associate of Business Administration in International Hospitality Management

Associate of Business Administration -tutkinto on 1,5 vuoden mittainen ohjelma. Tämä tutkinto antaa perusvalmiudet toimia esimiestehtävissä palvelualoilla. Ohjelma koostuu ruokatuotannon- ja ravintolatoiminnan perusteista sekä yritystoiminnan perusperiaatteista.

Tämä kandi opintoja haluttaessa edeltävä verrattaen nopea ohjelma mahdollistaa Associate tutkinnosta valmistuvien siirtyä suoraan työelämään tai jatkaa opintoja koko tutkinnon suorittamiseen Emirates Academyssa. Halutessa työharjoittelu voidaan suorittaa vasta opintojen päätteeksi, jolloin opiskelija voi siirtyä harjoittelun jälkeen suoraan työelämään. Pääsyvaatimukset Associate -tutkinnon osalta ovat samat kuin kandin opinnoissa.

Study Abroad -vaihto

Study Abroad vaihto-ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden opiskella ja saada alalta kokemusta osana suomalaista tutkintoa. Vaihto-opiskelijoilla on myös mahdollisuus suorittaa työharjoittelu joko ennen tai jälkeen opintoja Emirates Academyssa.

Osana Jumeirah Groupia Emirates Academyn yhteistyöverkosto tarjoaa työharjoittelulle ainutlaatuisia  mahdollisuuksia. Maailman huippuluokan hotellien ja resorttien yhteistyökumppanina Emirates Academyn opiskelijat luovat tulevaisuuteenkin tärkeitä verkostoja.

Pääsyvaatimukset

  • Vaihto-ohjelman on oltava osa kandin tai maisterin opintoja
  • Keskiarvo vähintään keskitasoa
  • Sujuva englannin kielen taito

Master of Business Administration (MBA) in International Hospitality Management

Tämä tutkinto on ensimmäinen kansainvälisesti ja johtavien alan yliopistojen tunnistama International Hospitality Management -tutkinto. Kurssien sisältö on alan viimeisimpien standardien ja trendien mukaista ja antaa erinomaisen täydennyksen kandin opintojen jatkoksi. Maisterin opinnot on mahdollista suorittaa jopa vuodessa ja jokainen 9 moduulista on noin yhden kuukauden mittainen. Lisäksi tutkintoon sisältyy opinnäytetyö.

Pääsyvaatimukset

  • Bachelor degree tai vastaava, keskiarvoraja (GPA) 3.75
  • Alan työkokemusta vähintään vuosi esimiestasolla
  • Kielitesti TOEFL (A paper-based 600) tai IELTS (7.0)
  • Puhelinhaastattelu

Emirates Academyn tarjonta

Avaa opintoalakohtaiset otsikot, niin näet Emirates Academyn koulutusohjelmatarjonnan.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Emirates Academy?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä