Emirates Academy

Dubai sijaitsee Yhdistyneeissä Arabiemiraateissa, joka on yksi maailman rikkaimmista maista.

Opiskelu Dubaissa Emirates Academyssä

Dubai on yksi Arabiemiraattien seitsemästä emiirikunnasta ja sijaitsee Persianlahden eteläisellä rannikolla. Alueella hallitsee subtrooppinen ilmasto - ympärivuotinen auringonpaiste ja niukasti sadetta. Dubaissa pääset nauttimaan hienostuneesta elämäntyylistä rantojen ja aavikon löytyen aivan kaupungin vierestä. Korkeat, lasiseinien hallitsemat rakennukset seisovat vieri vieressä perinteisten rakennusten välissä.

Kaupunki

Dubaista, joka on maailman nopeimmin kasvava matkailukohde, löydät mm. maailman pisimmän ihmisen rakentaman saaren - The Palm, maailman korkeimman rakennuksen - Burj Khalifa, maailman suurimman teema- ja urheilupuiston - Dubailand ja maailman suurimman ostoskeskuksen - Dubai Megamall. Tämän hetken nopeimmin kasvavan lentoyhtiön, Emiratesin, kotikenttä löytyy myös Dubaista. Dubaihin on suunnitteilla tai rakenteilla yli 100 uutta hotellia, tehden kaupungista erinomaisen paikan palveluliiketoiminnan ja matkailun opiskeluun. Kaiken tämän lisäksi, Dubaissa perustettu Jumeirah, joka on maailman parhaiten tunnettu hotelli- ja ravintolaketju, toivottaa Emirates Academysta valmistuneet opiskelijat tervetulleeksi.

Kampus

Emirates Academy sijaitsee muutaman sadan metrin päässä Burj Al Arabin rannasta. Kampukselta pääset myös kätevästi Dubain keskustaan ja kokemaan kaupungin nähtävyydet ja vapaa-ajanaktiviteetit. Dubain kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 25 minuutin ajomatkan päässä kampukselta.

Kampus koostuu kahdesta päärakennuksesta. Suurin osa käytännön opetuksesta tapahtuu yhdessä rakennuksessa ja teoreettinen opetus toisessa. Kampuksen keskeltä löytyy kahvila sekä uima-allas, joka toimiikin monesti opiskelijoiden tapaamispaikkana.

Emirates Academysta löytyy useita eri ruokailumahdollisuuksia: buffeeravintolasta allasbaariin ja kahvilaan.

Kampuksen palvelut

Kampukselta löytyy yhteisiä alueita, joissa opiskelijat pääsevät rentoutumaan rennossa ilmapiirissä, jakamaan ideoitaan ja viettämään aikaa yhdessä. Emirates Academy tarjoaa opiskelijoilleen mahdollisuuden asua kampuksella moderneissa ja tilavissa opiskelija-asunnoissa. Yhden hengen huoneet ovat kooltaan 21 m2 (3m x 7m) ja huoneissa on täysin varustettu keittiö, opiskelualue verkko- ja puhelinyhteyksillä, oma kylpyhuone suihkulla sekä näkymän Burj Al Arabiin. Ilmastointi, sähkö, Internet, TV, vuodevaatteet ja pyyhkeet kaikki sisältyvät asunnon vuokraan.

Kampusalueelta löydät myös kattavat urheilu- ja vapaa-ajan tilat kuten uima-altaan, kuntosalin (auki 24/7) ja koripallo- ja tenniskentät. Myös rannat ovat vain kävelyetäisyyden päässä kampukselta. Dubaista opiskelijat löytävät myös paljon urheiluseuroja, joihin voi liittyä myös kampuksen ulkopuolella. Jumeirah Beach Hotel sekä Madinat Jumeirah tarjoavat opiskelijoille alennettuja hintoja eri lajien tunneista.

Emirates Academyn opiskelija-asuntojen hinnat. (PDF)

Opiskelijakunta

Opiskelijakunta järjestää säännöllisesti erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja ympäri kampusta. Opiskelijat, opettajat ja koulun muu henkilökunta, ystävät ja perheenjäsenet ovat kaikki tervetulleita koulun yhteisöön, kanssakäymisen ja juhlien merkeissä. Kolme suosituinta tapahtumaa ovat tervetuliaisgrillijuhla, tietokilpailuillat sekä "shake and bake".

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Emirates Academy?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä