Emirates Academy

Kampus

Emirates Academy of Hospitality Management on vain muutaman sadan metrin päässä rannalta ja hyvin lähellä Burj Al Arabia, maailman loistokkainta hotellia. Muutkin Dubain tärkeimmistä paikoista on helposti saavutettavissa. Dubain lentokenttä on vain 25 minuutin päässä koululta.

Kampus

Kampuksella on kaksi päärakennusta; toisessa pidetään teoriaopinnot ja toisessa käytännön opinnot. Keskellä kampusta oleva uima-allas ja sen viereinen kahvila toimivat luonnollisena tapaamispaikkana opiskelijoille.

Tilat ja palvelut

Koululla on myös rentoja yleisiä oleskelualueita. Majoittuminen kampuksella on mahdollista 21 neliöisissä yksiöissä. Kaikissa asunnoissa on keittiö, langaton netti, WC ja suihku. Lämmitys, sähkö, netti, TV, petivaatteet ja pyyhkeet kuuluvat vuokraan.

Koululla on myös kerhotalo ja erinomaiset urheilumahdollisuudet, joihin kuuluvat uima-allas, kuntosali sekä tennis- ja koripallokentät. Yleiset uimarannat ovat kävelymatkan päässä koululta.

Monet urheiluseurat tarjovat opiskelijoille mahdollisuuden osallistua mitä moninaisimpiin aktiviteetteihin myös koulun ulkopuolella. Kuten esimerkiksi Jumeirah Beach Hotellilla ja Madinat Jumeirahilla, jossa opiskelijat saavat alennuksia urheilusta.

Ruokailu

Emirates Academyllä on laaja skaala eri ravintoloita koululla; buffet-ravintola, kahvila ja allasbaari sekä monia muita.

Liikunta

Uima-allasta vastapäätä sijaitseva kuntosali on auki 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemän päivää viikossa. Uima-altaalla on myös hengenpelasta paikan päällä 10.00 - 21.00 joka päivä.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Emirates Academy?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä